Asztro újság

2012 a Merkúr éve

2012-től félünk. Egy fenyegető Apokalipszis víziói, világvége prófétái a következő 12 hónapot az emberiség sorsdöntő évévé változtatják. Nehéz lesz, és nagyon is lehetséges, hogy a mi régi gazdasági rendszerünk elmúlik, vagy jelentősen átalakul, esetleg megszűnik. Mert 2012-ben a Merkúr uralkodik, többek között a pénz bolygója.

Semmi sem utal a felidézett utolsó drámájára a földünknek, sem a természet nagy bosszújára, ami felkel és meg akar szabadulni tőlünk. Az ember tovább táncol, továbbra is szerelmes lesz, ünnepelni fog, adósságokat halmoz, amire a Merkúr utasítja, ha ténylegesen a nagy anyagi katasztrófába vezet. De semmiféle pusztulásra utaló jelek sem látszanak a kozmoszban! Az új gazdasági apokalipszisnek is az ember a felelőse, a kapzsisággal, a spekulációkkal. A Merkúr néha félrevezeti az értelmet, megvonja tőlünk az üzleti érzéket, főleg, ha a horoszkópunkban kritikusan áll.

2012-ben ebben a fázisban nem lesz rosszabb, drámaian negatívabb befolyása, az anyagi ügyeinkre, mint az utóbbi években. Egyedül azért hat erősebben ránk, mert az év uralkodó bolygója lesz. 2012-ben mindenek előtt a pénzről lesz szó. Nem is sejtett fejlődésről a komputer világban, ma még elképzelhetetlen találmányokról a kommunikációban, az interneten. Új innovatív vállalkozások alakulnak, új munkahelyek jöhetnek létre.

Kategóriák