Asztro újság

2013 a Hold éve

A múlt és a jövő, a Plútó és az Uránusz között nem jön létre a béke, újra és újra háborúba hívják egymást, a következő évben háromszor is egymásnak esnek.

A 2013. évben a Hold uralkodik. Ez egy viszonylag jó jel, hiszen a Hold jó hatású bolygó. Majdnem mindegy, hogy mi történik, mert a Hold nem hagy cserben bennünket. Szükség esetén közénk áll és csitít, olyan mint egy igazi édesanya, és most bizony nagy szükségünk is van a védelmére. Az Uránusz és a Plútó quadrátban feszültek egymáshoz, ez a 2012. évben halálra rémítette a világot, voltak akik emiatt a világ végét várták. Sajnos ez a kellemetlen kapcsolat a két nehéz bolygó között még a 2013. évben is fennáll.

A múlt és a jövő, a Plútó és az Uránusz között nem jön létre a béke, újra és újra háborúba hívják egymást, a következő évben háromszor is egymásnak esnek. Ebből nekünk azt kell megértenünk, hogy az életben nekünk kompromisszumokat kell keresnünk, hiszen a múlt csak akkor múlt, ha jövője is van, viszont a jövő hogyan is tudna tanulni múlt nélkül a hibákból. Lehetőleg kerüljük a túl heves vérmérsékletű embereket. Inkább mindenki járja a maga útját. A legfontosabb, a nyugalom. Ne álljunk ellent senkinek, inkább simítsuk el a problémákat. Problémák esetén gondoljunk a Holdra, minden változik, minden nap, akár a Hold.

Kategóriák