Asztrosuli

A barátság horoszkópja

A szerelem elmúlhat. Az igazi barátság egy életen át tart, ha nagy szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. Vénusz összeköt most ezzel az emberrel, a hű, őszinte lélekkel – és egyidejűleg érezteti veled, kiben nem fogsz csalódni. Ki az, aki igazán barátod?

Vénusz belépett a kiegyenlítő, gyengéd Mérleg jegyébe. A Nap is ebből a jegyből világít, amely teljesen a kapcsolatra, a másik emberre irányul. A hét vége felé pedig a Hold szárnyakat adó trigon fényszögből fogja a beszélgetés, a találkozás klímáját erősíteni. Ezek nem a nagy szerelem, a lelkes rajongás vagy az izzó szenvedély előjelei, hanem a barátságé.

Két ember mély, őszinte kapcsolatáé, akik egymáshoz tartoznak.

Vénusz a Mérleg jegyében vágyat ébreszt az azonos értékű lény felé, aki ugyanazon a hullámhosszon van, mint mi, ugyanazon a műveltségi szintnek felel meg, ugyanolyan jó viselkedéssel rendelkezik. Ez nem jelenti azt, hogy barátod, legjobb barátnőd olyan legyen, mint te magad – mindenképpen ellentétek vonzanak. Azonban nem válhat veszekedős kapcsolattá, ahol állandóan összeütköznek a vélemények, hanem barátsággá, harmonikus eszmecserével.

Barátnődnek barátságosnak, gyengédnek, szeretetreméltónak kell lennie hozzád. Sok megértéssel kell viseltetnie irántad, jó érzékkel gondjaid, szükségleteid iránt, tudjon veled nevetni és sírni. Hozzád kell húznia akkor is, ha nincs igazad. Ez az ideális képe egy barátságnak, ami után most vágyakozol. A modell a fejedben, melyet Vénusz alakít a Mérleg jegyében, valamint a Hold a Vízöntő jegyében, aki másfelől hatalmas szabadságigényt feltételez a barátok között.

Semmi kapaszkodás, semmi korlátozás – barátságotoknak inspirálni kell téged, termékenyíteni, de nem korlátozni. Természetesen barátodnak, barátnődnek nem kell megfelelnie ennek az ideális képnek, de ne is mondjon ellene, hanem közelítsen hozzá. Természetesen vitázhattok, akár hevesen is, de mindig lehetségesnek kell lennie a békülésnek – ugyanúgy érzelmileg.

Mindezen jellegzetességeken túl egy lényeges magnak kell barátságotokat jellemeznie: a megbízhatóságnak, a nyíltságnak és az őszinteségnek. Ennek a hétnek a konstellációi érezt3tik veled, hogy ezek adottak-e legjobb barátnőddel való kapcsolatodban.

El tudod mondani neki nyíltan, gátlások nélkül legintimebb problémáidat anélkül, hogy félnél, hogy kibeszéli? El tudod képzelni, hogy barátnőd sose okoz neked csalódást, hogy teljesen őszinte veled? Hogy akkor is kitart melletted, ha egy új partner közétek áll? Sosem volt az az érzésed, hogy csak kihasználnak? Vénusz a Mérleg jegyében leleplezi az igazságot barátságotokról, de azt is megmondja, mire van személyesen feltétlenül szükséged, mit hiányolsz a szíved mélyén, és min mehet tönkre a kapcsolatotok.

Minderről olvashatsz barátság-horoszkópodban. Milyen emberi tulajdonságokkal kell mindenekelőtt rendelkeznie legjobb barátodnak, barátnődnek? Mit vár el tőled, mit adhatsz neki, mit nem? Nem kell rosszakaratnak lennie, de a csillagok meghatározzák személyiségünket is, erősségeinket, de gyengéinket is. Ebből adódik, ki lehet a barátod, de az is, kinek lehetsz barátként az ideális támasza.

Kategóriák