Asztro újság

A csillagok üzenete – Megérkezik a Szűz!

Ezen a héten a Mars és a Nap is jegyet vált, ami természetesen hatalmas változást hoz mindegyik csillagjegy szülöttének életébe.

Ezen a héten a Mars és a Nap is jegyet vált, ami természetesen hatalmas változást hoz mindegyik csillagjegy szülöttének életébe. A precíz Szűz nagy energialökettel érkezik, de egyben túlságosan nagy komolyságot is hoz magával. Fordítsunk külön gondot humorérzékünk, könnyedségünk megőrzésére a következő hetekben.

A hét legnehezebb napja a legtöbb csillagjegy számára a péntek lesz, ugyanis a Neptunusz és a Nap szembenállása zavart okoz. Ezen a napon különösen ügyeljünk arra, hogy mit hiszünk el és mit nem, valamint nagy ívben kerüljük el a pletykafészkeket.

Hétfő – Mars sok önbizalmat ad

A Hold feszült kapcsolatba kerül Plútóval és Uránusszal, a Nap és Mars pedig harmonikus fényszögben kapcsolódnak egymással. Testileg fellendülést élünk meg ezen a napon. Sok energiával rendelkezünk, és könnyedén sietünk egyik napirendi ponttól a másikig. A csapatmunkának kedvez a csillagok állása. Könnyű megtalálni a megfelelő érveket, hogy meg tudjuk győzni a többieket.

Kategóriák