Asztro újság

A fantasztikus Vénusz-jóslat

Megváltoztatja az életedet, kibékít a sorsoddal, megvalósítja legnagyobb szerelmi kívánságodat. A kozmosz különleges mágikus erejű jelet küld nekünk. A Vénusz apró fekete pontként megy el a Nap mellett. Egy egészen ritka égi színjáték, amit az emberiség csak 105 év múlva fog újra látni.

Erre a tranzitra akkor kerülhet csak sor, amikor a Szerelmi bolygó a Föld és a Nap közé lép, ami egyenlő egy Vénusz fogyatkozással, amivel a mágikus mélyen érintő szerelmi energia hete kezdődik. Ezzel a Vénusz azt a lehetőséget adja, hogy kibékülhetsz emberekkel, visszahódíthatod szívüket. Más emberekkel is kapcsolódhatsz, kötődhetsz hozzájuk, hogy legerősebben vágyott szerelmi kívánságodat meg tudd valósítani. Valóra válhat, amiről álmodtál. Az egyszeri kozmikus esemény június 5-én, éjszaka kezdődik, melyben amikor a sötét Vénusz megkezdi a vándorlását a Nap tűzlabdája előtt. Ami a mi oldalunkról, a Földről, ebben a pillanatban természetesen nem látható. Hajnali 3 óra 10 perckor a 6-ára virradó reggelen, a Nap és a Vénusz együtt állása tökéletessé válik. A szerelem ereje, az érzékiség, énünk és lényünk növekedése, magja tökéletes harmóniában állnak egymással. Egy egyszeri Vénusz energia sugárzik a kozmoszból a földre, ami életörömet hoz. Mély érzelmek kerülnek felszínre, amelyek egymáshoz vezetik az embereket, akadályokat hidalnak át, és régi ellentéteket simítanak el. Legbensőbb vágyad valóra válhat. Sajnos a kozmikus évszázad esemény csúcspontja nálunk nem lesz szabad szemmel látható, csak Kelet-Ázsiában, Japánban, Ausztráliában, és Kanadában. Csupán napkelte után, június 6-án látható a vége az égi színjátéknak, amikor a Nap még mélyen Észak- Keleten áll. A konstelláció mágikus befolyását viszont egész héten át érezhetjük.

Olyan befolyást, ami szerelmi csodákat tesz lehetővé. Ráadásul még egy Vénusz-Mars kellemetlen kapcsolata határozza meg az asztrológiai klímát.

Aki szakított, és ezt megbánta, aki szétveszekedte magát, aki régi sértéseket hurcol magával a múltból, arra fog vágyni, hogy végre kibékülhessen a másikkal. A megbocsátás rituáléja segít neki.

Aki szerelemre vágyik, aki krízisben van, és az egykori harmóniáját gyászolja, aki egy szívet akar meghódítani, annak a mi rituálénk segíteni fog ebben.

Ha a Kos jegyében születtél:

A Vénusz energiája direkt eltalál téged, heves szenvedélyes, vágyakozással tölt el. Meghódíthatod az embert, akire vágysz spontán direkt stílusoddal. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, mi tesz boldoggá. Meg kell tanulnod, hogy te is odaadóbb legyél, és mindenekelőtt békét kellene kötnöd a múltaddal. Ezért különösen fontos, a megbocsátás belső egyensúlyod szempontjából.

Ha a Bika jegyében születtél:

Kategóriák