Asztro újság

A Jupiter átsegít a válságon – 1. rész

A bolygók kivezethetnek a válságból!

Ezekben a nehéz időszakokban a Jupiter egy fénypont, egy mágikus szerencsepont a számunkra.

Mint a reménység jele sugárzik, mint az esti égbolt legfényesebb csillaga. Ha felpillantasz az égre, láthatod őt, ahogy szembe néz veled. A bolygók között olyan mint egy angyal, aki a jövőtől való félelmünkben optimizmust küld, bizalmat az életben, jólétet és sikert. Ő az, aki azt a szerencsét küldi, amire annyira szükségünk van ebben a bosszúságokkal, veszekedésekkel, magán- és szakmai problémákkal terhelt asztrológiai klímában.

A Föld- a kozmikus mozgások tükre

Biztosan észrevetted már, hogy saját életedben sok minden nem sikerült. Gyakran volt huzakodás. A magyarázkodások az igazságtalan vádaskodások káoszában végződtek. A bankszámlád negatív szaldója kétségbeesésbe hajszolt. Minél jobban megerőltetted magad, annál mélyebben bonyolódtál a nehézségekbe. Szakmai életedben is csak alávalóságok, intrikák, problémák látszottak.

Ezek azonban nem voltak különösebben rossz napok, hanem homályos, komor fázisok, amelyek az égi történéseket pontosan visszatükrözték. A föld a mi egzisztenciánk, a kozmikus mozgások tükre.

Március óta a Plútó hol közeledik az Uránuszhoz, hol távolodik tőle, – de sajnos negatív előjelű fényszöggel – mintha a változásoknak ez a kozmikus uralkodója próbára akarna tenni bennünket. Kigúnyol, és kihívásokat intéz felénk. Meg szeretné mutatni, mi történik, ha 2012-ben kétszer is felveszi ezt a sors-szerű kapcsolatot.

Kategóriák