Asztro újság

A Merkúr a Mérleg jegyébe lépett….

Eljött a döntés ideje! Fel kell ismernünk, hogy mit kell tennünk! Olyan egyszerű lenne az életünk, ha nem kellene örökké valamiben döntenünk.

Mit vegyek fel ma? – ezzel kezdődik el. Találkozzak a barátnőmmel, vagy töltsek el egy kellemes estét a partneremmel – apróságok, melyeknek fatális következményei lehetnek. A veszekedés a kapcsolatban, a barátság ellaposodása. Most azonban itt az idő, hogy meghozzuk a régóta esedékes nagy döntéseket: Elfogadjuk az új állásajánlatot? Az érzéseinkre, vagy az eszünkre hallgassunk?

Mindent, amit eddig halogattunk, most el kell döntenünk.

A Merkúr a Mérleg jegyében mérlegeltet, kifundáltat, messzire tekintően kiszámoltat velünk mindent, ami döntéseink szempontjából következménnyel járhat.
Néha egy fél életen át hurcolunk magunkkal döntéseket, hogy a végén azt mondjuk: Miért nem jutott korábban az eszünkbe! Néha túl késő van már, és megbánjuk, hogy olyan soká halogattuk a dolgot.

Vannak emberek, akik tudják ezt, és vannak olyanok, akik nehézkesek benne. A Merkúr a Mérleg jegyében nem teszi könnyebbé, nem veszi le rólunk a nyomást. Ha azonban most elhatározzuk magunkat, egy döntést hozunk, akkor az helyes lesz – mert átgondoljuk, pontosan kiegyensúlyozzuk, ahogy egy Mérleg teszi ezt. Ha a KOS jegyében születtél:

Nyomás alatt érezheted magad, nem hagy neked semmi nyugalmat a Merkúr, hiszen kihívó szembenállásban áll veled szemben. Igaz, nem a természeted, hogy halogasd a döntéseket, de mégis van valami az életedben, ami a nehezedre esik. Egyszerűen túl sok függ tőle. Az új állás, az első beszélgetés főnököddel, a kölcsön, a nagy beszerzés – belevághatsz! Minden, ami a pénzzel, felemelkedéssel, sikerrel függ össze, most nem fog nehezedre esni, és jó eredményt fog hozni. Ne tétovázz tovább. A nagy érzésekkel összefüggő döntések most kritikusabbak. Vénusz eléggé magadra hagy velük.

Ha a BIKA jegyében születtél:

Kategóriák