Asztro újság

A nagy érzések ideje

Ezen a héten (február 06-tól) a csillagok üzenetének középpontjában a mély érzelmek állnak. Csodálatos, ahogy a csillagos ég ezt a hetet megédesíti számunkra olyan aspektusokkal, amelyek február közepén az első tavaszi érzelmeket ébresztik bennünk. A Telihold az Oroszlán jegyében elárasztja szívünket érzelmekkel, ráérzünk, mit jelentenek nekünk a hozzánk közel álló emberek. Szerdán Vénusz belép a viharos Kos jegyébe: egy kozmikus ébresztő mindazoknak, akik eddig még nem merték érzelmeiket megvallani. Vénusznak azonban van még egy üzenete a számunkra: Uránusszal együtt arra bátorít, hogy vigyünk friss szelet a kapcsolatunkba.

Hétfő: Humorral és szívvel a hét kezdetén

A Hold barátságos trigon fényszögben kapcsolódik Vénusszal és Uránusszal, és feszült quadrát szögben Szaturnusszal és Jupiterrel. A délelőtt elég érzelemdúsan alakul, nagyszerű a megértés embertársainkkal. Csak déltájban lesz úrrá rajtunk a kétség saját magunkkal szemben, hajlunk a töprenkedésre. A nap hátralévő részében annál jobb a hangulat, nagyobb a hajtóerő és a lazaság.

A csillagok üzenete: Oszd be idődet megfelelően, este még csinálj valamit. Az apróbb gondokat ne vedd olyan komolyan, bízz a saját képességeidben.

Kedd: Nap-Merkúr együttállás

A Nap és Merkúr együttállásban találkoznak, Szaturnusz visszafelé mozog, a Hold pedig 22.55-kor felveszi a Telihold konstellációt. A kisebb-nagyobb drámák napja, de az életörömé és a luxusé is. Hajlunk a dominanciára embertársainkkal szemben, és saját akaratunkat akarjuk érvényesíteni. Ezzel egy időben félreértésekre is sor kerül, túl sok minden zúdul ránk.

A csillagok üzenete: Vedd vissza kicsit magad. Ne engedj a provokációnak. Döntéseidet inkább halaszd más napra. Légy óvatos a sportolásnál és autóvezetés közben.

Szerda: Vénusz a Kos jegyében

Vénusz átlép a Kos jegyébe, a Hold pozitív szextil fényszögű kapcsolatot vesz fel Szaturnusszal, és szembenállásba kerül Neptunusszal. Nincs több tétovázás, habozás, nem csak szerelmi dolgokban közelítjük meg egyenesen vágyaink tárgyát. A nap legjobb időszaka a kora este, amikor teljesen tisztán látjuk a dolgokat.

Kategóriák