Asztro újság

A szakítópróba

Bár hosszabb időn át érezhető, de ezen a héten lesz a quadrát fényszögű kapcsolat Uránusz és Plútó között már másodszor ebben az évben egzakt.

Bár hosszabb időn át érezhető, de ezen a héten lesz a quadrát fényszögű kapcsolat Uránusz és Plútó között már másodszor ebben az évben egzakt. Ehhez jön Merkúr aki feszült kapcsolatba lép Uránusszal és Plútóval, és ezzel a robbanékony hangulatot tovább hevíti. Súlyos konstellációk, összekötve a feladattal, hogy megőrizzük nyugalmunkat, és tartsuk magunkat távol az összetűzésektől.

Végül is a Nap és Merkúr belépnek a diplomatikus Mérleg jegyébe, ráadásul a barátságos szextil fényszögű kapcsolat Vénusz és Jupiter között halvány fénysugárról gondoskodik a látóhatáron.

Hétfő – Merkúr belép a Mérleg jegyébe

A Hold pozitív kapcsolatot vesz fel Vénusszal és Jupiterrel. Kellemes klíma uralkodik, az emberek barátságosak egymással. Megpróbáljuk megtalálni a megfelelő szavakat, hogy elsimítsuk a konfliktusokat. Kora délután még tovább javul a hangulat, a társasági érintkezés jó csillagzat alatt áll.

Kategóriák