Asztro újság

A végén aztán a kibékülés…

A Nap, Merkúr és a visszafelé mozgó Vénusz most az élénk Ikrek jegyében vándorol: a kommunikáció és a szellemi eszmecsere fázisában vagyunk. Hogy ez nem marad a sekélyes fecsegés szintjén, azt Uránusznak köszönhetjük, aki a Nappal és Merkúrral jó pár zseniális ötletsziporkáról gondoskodik. Merkúr azonban az is, aki Marssal kombinációban sötét viharfelhőket idéz meg – viták alakulnak ki, egyértelmű szavak hangzanak el. Senkinek nem kell azonban haraggal elválnia: Merkúr és Vénusz megkönnyítik a békülést!

Hétfő – Uránusz új lendületről gondoskodik

 

Merkúr és Uránusz barátságos szextil fényszögben találkoznak, ugyanúgy tesz a Nap és Uránusz is. Jó időpont egy kis helyváltoztatásra. Változatosságra, a megszokott rutin megszakítására, és mindenekelőtt változásokra vágyunk a mindennapi életben. Szerencsére nincs hiány a jó ötletekben, hogy hol és hogyan lehetne javítani a dolgokon.

A csillagok üzenete: Menjél kirándulni, sportolj, hagyd magad inspirálni. A használható ötleteket jegyezd fel. Beszélgess, tudj meg újdonságokat, vagy közösen dolgozzatok a problémák megoldásán.

Kedd – Sok fegyelemmel és alapossággal

A Hold együttállásba lép Marssal, és feszült kapcsolatot tart Vénusszal. Ésszerűen kezdődik a nap, a döntéseket a tények alapján hozzuk meg. Mindenekfelett délelőtt akarunk bizonyítani, és napi feladatainkat konzekvensen ledolgozzuk. Este hamar elfog a csüggedés, ha kedvesünk nem úgy reagál, mint ahogyan várjuk tőle.

Kategóriák