Horoszkóp

Ajkaid titka a horoszkópod szerint – Te csókolsz jobban, vagy párod?

Hosszú út vezet az első álmodozó csóktól a vad és szenvedélyes csókcsatákig. Olyannyira, hogy ezen az úton sokan mesterévé válnak a csábításnak, a manipulációnak. Mit képes kihozni belőled egy szerelmes pillantás, egy tarkódat végig simító kéz, vagy egy füledbe súgott vallomás? Csillagjegyed elárulja: így csókolsz a horoszkópod szerint. 

Egy Kos szülött a csókjaiban sem tagadja meg csillagjegyének vonásait. Mint aki ezer éve csókra éhezik, olyan szenvedéllyel teszi magáévá kedvese ajkait. Szinte levegőt sem vesz, míg be nem telik párja szorításával. Tempósan, gyorsan, szenvedélyesen irányítod a csókolózást, ugyanakkor végtelenül finoman és odaadóan figyelve a másik igényeire. Ahogy az élet mindent területén, itt is lehet fejlődni. Ha a tempóból visszavennél és több apró csók között jutna idő felvenni a szemkontaktust, azzal egy életre levennéd a nagy őt a lábáról.

A Bika szülött csókjaiban is visszaköszön az állandó bizonytalansága. Csók közben sem tudsz teljesen feloldódni, folyton azt figyeled, milyen jelzéseket küld a partnered. Teljes testeddel beveted magad, simogatsz, cirógatsz, és nyelveddel feltérképezed kedvesednek nem csak az ajkát, hanem a fülcimpáját, nyakszirtjét is. Ugyan csókjaid nem hevesek, kicsit több szenvedéllyel jobban felkorbácsolnád érzékeiteket, de mégis van bennük valami extra – talán a kitartás az, ami miatt a maratoni csókcsaták kedvelői között akár sztár is lehetnél.

Kategóriák