Horoszkóp

Ajkaid titka a horoszkópod szerint – Te csókolsz jobban, vagy párod?

Az Ikrek szülött csókolózás közben is olyan, mintha három dolgot csinálna egyszerre. Ide egy puszi, oda egy simogatás, közben a keze már kalandozik partnere ruhája alatt. Mindenre kíváncsi vagy, így semmire sem tudsz koncentrálni, még rutinos versenyzőként is úgy matatsz a nyelveddel, mintha most csinálnád először. Mégis, ebben rejlik a csókjaid varázsa. Kedvesed automatikusan átveszi az irányítást feletted, és akkor szinte egybeolvadtok, míg már azt sem tudjátok, hol vagytok, és amúgy is, kit érdekel, csak legyen valami, amin megtámaszkodhattok.

A Rák szülött csókjaiban annyi törődés és gondoskodás van, hogy egy életre magához láncolja vele partnerét. Lényed minden kedvessége koncentrálódik a csókjaidban, nem kalandozik el sem a kezed, sem a tekinteted, de még a gondolataid sem. Teljesen átadod magad a pillanatnak, párodnak és módszeresen haladsz a csúcsra, míg a lélegzetetek is elakad. Tökéletesen felveszed a másik ritmusát, a heves, mindent elsöprő csókcsatáktól a szelíd, egymás kóstolgatásáig terjedő skálán bárhol mesterien teljesítesz. Karjaidban bárki lábából kifut az erő.

Az Oroszlán szülött csókjaiban is célratörő, hevesen és határozottan irányítja a csókok menetét, többnyire a beteljesülés irányába. Nem vesztegeted az idődet maratoni csókolózással, ha csókra nyitod a szád, akkor annak bizony oka van. Minimum arra hajtasz, hogy lenyűgözz, de legalábbis nélkülözhetetlenné válj kedvesed szemében. Imádod, ha azt látod, hogy partnered lélegzete is elakad, megremeg a térde és szemeiben felgyúl valami érzéki csillogás, és gondolataiban már ruha nélkül omlik aléltan az ágyra és csak arra vágyik, hogy csatlakozz hozzá.

Kategóriák