Asztro újság

Az év asztrológiai eseménye: Csodanap

A Hold összetalálkozik a Nappal. Az élet kozmikus apja és anyja egyesülnek, hogy hatalmas energiahullámot küldjenek nekünk.

Az ég köszönti a földi életet. Itt a tavasz kezdete – és pont ezen a napon kerül sor egy nevezetes Napfogyatkozásra. Olyan, mintha a kozmosz a kivirágzásnak ezt a pillanatát a természet rügyező erőit ünnepelni akarná. Egy igazi csoda-Nappal, aki legsóvárabb vágyaidat teljesíti, és mindent elfeledtet, ami megsebzett, megviselt, gondot okozott neked. Egy új boldogság időszaka kezdődhet meg.

A Hold összetalálkozik a Nappal. Az élet kozmikus apja és anyja egyesülnek, hogy hatalmas energiahullámot küldjenek nekünk. Ez mély elégedettség érzésével tölt el bennünket. Vidámak, optimisták vagyunk, teljes mértékben bízunk magunkban, pusztán pozitív gondolkodásunk hegyeket tud megmozgatni. Minden kiegyenlített, érzelmeink világa és a hűvös értelem, a nő és a férfi, a tudatos és az ösztönös. Ebbe a belső egyensúlyban vágyainknak igazi csodatévő erejük van. Sok minden sikerül.

Egy mágikus pillanat, az év asztrológiai eseménye: pénteken, március 20-án 09.50-kor a Hold árnyéka elkezd kúszni a Földön. 10.37-kor a Hold teljesen elnyeli a fényt. Napfogyatkozás van – és ez a misztikus Halak jegyében, ami összeköt tudatalattiddal, mindez egy általános harmonikus összhangban.
Nem akarod már kikényszeríteni a dolgokat. Megvan benned az erő, a bátorság, hogy engedd őket megtörténni. Egy fordulat az életedben: a régi sebek begyógyulnak. A problémák már nem ébresztenek félelmet benned, ezért megtalálod a legegyszerűbb megoldást.

Az emberek közelebb kerülnek egymáshoz, új szerelemre van lehetőség.

Kategóriák