Asztro újság

Boldogság hétvégére

A kozmoszban is véget ér keddel a bolond idő. Az Újhold a Halak jegyében alkalmat ad az elmélkedésre és új tájékozódásra, egy fajta belső megtisztulásra spirituális, egészségi vagy személyes szinten. Kint is lefolyhat egy ilyen tisztulási eljárás: amikor csütörtökön Merkúr és Mars egymással találkoznak, az emberek közötti kapcsolatok itt-ott akadoznak, de néhány világos szó mindent tisztáz. Jupiter a hétvégére tökéletessé teszi a boldogságot, minden a legnagyobb rendben lesz!

Hétfő – Vidám és nagyon szórakoztató

A Hold pozitív trigon szögben találkozik Vénusszal. A mai naphoz illően az emberek vidám, laza hangulatban vannak. Készen állnak átlépni a saját árnyékukon, kipróbálni valamit, vagy végrehajtani egy csínytevést. Dél körül flörthangulatban vannak, ami féltékenységi jelenetekhez vezethet.

A csillagok üzenete: Élvezd az élet színes oldalát anélkül, hogy túlzásokba esnél, vagy átlépnél fontos határokat. Ne gyámkodjál kedvesed felett, és magad is úgy lépj fel, hogy ne támadjanak kétségei.

Kedd – Újhold a Halak jegyében

A Hold pozitív kapcsolatot vesz fel Szaturnusszal és Neptunusszal, 23,36-kor pedig felveszi az Újhold pozíciót. Kezdetben folytatódik az előző napi jó hangulat. Nehezünkre esik rutinfeladatokra összpontosítani. Később nyugodtabb lesz a helyzet. Elgondolkodóak leszünk, inkább visszahúzódunk a csendbe, hogy magunkra tudjunk találni.

A csillagok üzenete: Fordíts este időt egy önmagad belsejébe folytatott utazásra. Mondj búcsút egészségtelen szokásaidnak, vagy idejétmúlt viselkedésformáknak. Vedd komolyan álmaidat és sejtéseidet.

Szerda – Álmodozó hangulatban

 

Kategóriák