Asztrológia Csillagjegyek jellemzése Horoszkóp

Csók horoszkóp a hűvösebb hétköznapokra: a Kosok a legvadabbak, míg a Halak inkább a finomabb puszik híve!

Kíváncsi vagy, hogyan csókol életed nagy szerelme? A csillagok most elárulják, mire számíthatsz vele! 

Kos:

Nyíltan lerohanja a másikat, nem sokat teketóriázik. A vadsága sokak számára lenyűgöző, és magával ragadó, de némelyeknek túlzó lehet. A csók közben teljesen megfeledkezik önmagáról, és képes szinte szétharapni a másik ajkait.

Bika:

Tudja, hogyan kényeztesse partnerét ajkaival úgy, hogy teljesen elolvadjon tőle. A Bika egy maratoni csókolózó, szereti órákig ízlelgetni párja ajkait. Igen érzéki, aki finoman játszik a nyelvével.

Ikrek:

Nem a legszenvedélyesebb típus, számára világos és egyértelmű jelekre van szükség ahhoz, hogy meg merjen csókolni valakit. Rettentően félénk és nem mindig engedi szabadjára szenvedélyeit. Első csókja inkább egy esetlen szájra-puszira emlékeztet.

Rák:

Szeret teljesen belefeledkezni a csókba, és feloldódni a mély érzelmekben. Szerelmes érzései benne vannak romantikus, puha csókjában, melynek különleges íze van, partnere sokáig emlékszik rá. Rendkívül vágyik arra, hogy csók közben babusgassák.

Oroszlán:

 

Vadul és hevesen csókol. Olyan szenvedélyes, hogy ez mindenkit magával ragad. Egyszerre finom érzéki és egyben halálosan szenvedélyes. Képes mély érzelmeket kiváltani másokból egyetlen csókkal.

Szűz:

A leghevesebb temperamentumú jegy, csókja is félénk, és kissé hűvös. Ajkai is általában vékonyak és hideg tapintásúak. Nagyon nehezen veszi rá magát az első csókra, mivel szeretne kizárni minden rizikófaktort.

Mérleg:

A csókja finom és elegáns. Megadja a módját, az első csók biztos, hogy romantikus körülmények között csattan el. Bár nem mutatja, és minden erejével leplezni akarja, szapora szívverése mégis elárulja, mennyire izgul. Valójában minden ízével a másikra koncentrál.

Skorpió:

Lebilincselő és birtokló. Nem nagyon tudja türtőztetni magát, ritka, hogy egy Skorpió megállna a csóknál. Mindent elkövet annak érdekében, hogy minél hamarabb megtörténjen az intim együttlét.

Nyilas:

Kíváncsi, de valamelyest visszafogott típus. Gyakran sokáig csak fantáziálgat az első csókról, mielőtt valóban megtenné az ehhez szükséges lépést. Nem mer ajtóstul a házba rontani, szereti feltérképezni az esélyeit.

Bak:

Csókja olyan hosszú és végtelen, hogy akár a rekordok könyvébe is bekerülhetne vele. Nem jellemző rá a játékosság és a fantázia, általában hagyományosan csókol. Nem kedveli a meglepetéseket sem.

Vízöntő:

Szeret váratlanul csókot nyomni a másik ajkaira, meglepetésszerűen, amikor nem számítanak rá. Kedveli az izgalmakat, és nem szeret kiszámíthatóan viselkedni. Sőt, inkább az ellenkezőjét mutatja annak, amit érez, hogy csókja még nagyobb hatást érjen el.

Halak:

Szüksége van azonban ehhez oldott hangulatra. Bár nagyon vágyik rá, nehezen szánja rá magát az első csókra. Mivel fél a visszautasítástól, gyakran túl sokáig vár, és az egyértelmű helyzetet sem veszi készpénznek.

Kategóriák