Asztro újság

Együttérzés, szerelem, spiritualitás

Ezen a héten a Nap határozza meg az asztrológiai klímát. Először belép az alapos Skorpió jegyébe, majd harmonikus trigon fényszögben kapcsolatot vesz fel a Halak jegyében álló Neptunusszal.

Ezen a héten a Nap határozza meg az asztrológiai klímát. Először belép az alapos Skorpió jegyébe, majd harmonikus trigon fényszögben kapcsolatot vesz fel a Halak jegyében álló Neptunusszal. Ez olyan konstelláció, ami általánosan több együttérzést eredményez az emberek között, és spirituális oldalunkat is felkelti. Szaturnusszal való kapcsolatában viszont biztosítja, hogy mindennapi kötelességeinket se veszítsük szem elől.

Csupán a hétvégén kell vigyázni, mert Mars és Jupiter könnyelműségre csábítanak. Aki figyelmes marad, annak nem lesznek problémái.

Hétfő – Délelőtt kételkedünk saját magunkban

A Hold feszült fényszögben kapcsolódik Szaturnusszal, viszont kellemes kapcsolatot vesz fel Uránusszal. Kissé tartózkodva indul a hét, délelőtt kétségeink támadnak, hogy helyesen cselekszünk-e. ez legkésőbb délutánra elmúlik, utána tömegével támadnak ötleteink, és kedvünk támad a szokásos rutinból is kitörni, és újat próbálni.

Kategóriák