Asztro újság

Elengedni és tanulni

Ezen a héten Plútó, a nagy átalakító ismét aktív lesz. Feszült fényszögben áll a heves Kos jegyében álló Naphoz. Nézeteltérésekre kerülhet sor, talán végleges búcsút kell venni egy hosszan dédelgetett álomtól is. Plútó ezzel azonban csak pontot tesz egy folyamat végére, ami már hosszabb ideje látszott – most itt az ideje, hogy tanuljunk belőle. Szerelem dolgában szép meglepetésről fog gondoskodni Vénusz és a visszafelé mozgó Merkúr. Végre el fognak hangzani azok a szavak, amelyekben már olyan régen reménykedtünk.

Hétfő – Kellemes üzemi klíma

A Hold és Vénusz együttállásban egyesülnek. Élni, és élni hagyni, ez ennek a napnak a mottója. Az általános klíma kellemes, az emberek barátságos hangulatban vannak. A legnagyobb lelki nyugalommal járunk kötelességeink után, kitartóan és türelmesen. Kevésbé vagyunk lelkesek, ha megszakad valamiért a szokásos rutin.

A csillagok üzenete: Főleg olyan feladatok felé fordítsd a figyelmedet, amelyek sok egy helyben ülést igényelnek. Hívd meg kollégáidat egy kávéra, nyugodt légkörben tisztázd a nyitott kérdéseket. Este töltsd az időt kedveseddel vagy jó barátaiddal.

Kedd – Aktív reggel

A Hold pozitív fényszögben kapcsolódik Merkúrral és Uránusszal, és feszült kapcsolatra lép Neptunusszal. Bár a délelőtt nem sok előrehaladás lesz érezhető, kellemes beszélgető hangulat uralkodik, ami sok minden tisztázásában segít. Csak délután lesz némi kavarodás, tekintetünk nem jól látja a realitást.

Kategóriák