Asztrológia Csillagjegyek jellemzése Horoszkóp

Ez a tündérkirálynő lesz segítségedre a jövőben: A Bikák, az Oroszlánok és a Szüzek elképesztően erős oltalom alatt állnak!

Királynő
Királynő
Mindenkinek megvan az a támogatója, akitől segítséget, útmutatás és szerencsét kérhet magának és szeretteinek a mindennapokban. A te életedre melyik istennő vigyáz?

Kos – Mab királynő

A kelták hadistennője igazán erős, félelmetes és rettenthetetlen harcos. Mab a harcos oldalunkat fogja a leginkább erősíteni, hogy erősek, tettre készek és karizmatikus személyekké váljunk, aki bárkit elbűvöl.

Bika – Blai királynő 

Blai segíteni fog az egyensúly megtalálásában, és abban, hogy önmagunkat adjuk. A tündérek mindig képesek arra, hogy örömöt, boldogságot, varázslatot adjanak. A tündérmágiával mi is sokra vihetjük idén, ha engedjük, hogy Blai tanítson.

Ikrek – Sin királynő 

Sin az életerő, az erő, az ellenség, a védelem és a jólét felett uralkodik, de 2017-ben az lesz a küldetése, hogy életerővel, határtalan energiával töltsön fel minket, mert erre lesz szükségünk ahhoz, hogy változtassunk az életünkön, sorsunkon, kapcsolatainkon.

Rák – Danu királynő

A tündérkirálynő határtalan kedvességgel és szeretettel fordul felénk, mert szeretné kedvességgel, vidámsággal, reménnyel és boldogsággal megtölteni a mindennapjainkat. Ezen kívül a testi és lelki jólétünkre is figyelni fog.

Kategóriák