Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2017-06-12

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2017-06-12

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Ma kissé morgós hangulatában lehet, kedves Bak, ami talán a mostanában megélt, rossz tapasztalatoknak köszönhetõ. Ha így is van, mégis igyekezzen kicsit pozitívabban állni szerelmi életéhez, különben még tényleg és tartósan bevonzza a balszerencsét!

Bika

Ma igencsak felkavarhatja egy találkozás, azonban lehet, hogy nehéz lesz most eldönteni, vajon ez jó, vagy rossz, ugyanis nagyon vegyes érzelmek törhetnek fel önbõl. Amennyiben a negatív aspektusok a múltból táplálkoznak, úgy talán itt a feledés ideje, persze, a levont konzekvenciákhoz ragaszkodjon!

Halak

Ma leginkább arra ügyeljen, kedves Halak, hogy ne csináljon semmit sem dacból, csak, mert szerelme esetleg nem éppen úgy viselkedik, ahogy az ildomos lenne. Ha elzárkózik, az csak ronthat a helyzeten, legyen inkább türelmes és megértõ, akkor hatékonyabban sikerülhet oldani a helyzetet.

Ikrek

Próbáljon meg egy kicsit felszabadultabb, lazább lenni ma szerelmi téren, kedves ikrek, mit általában, mert ma ez lehet boldogságának záloga! Ne akarjon belemenni a részletekbe, vagy mélyre szántó beszélgetéseket folytatni szerelmével, inkább egyszerûen csak adja át magát az élvezeteknek és szórakozzon egy kicsit!

Kos

A mai nap hatalmas vonzerõvel bírhat, kedves Kos, aminek hamar meg is lesznek a maga látszatai, ugyanis meglehetõsen sokan próbálkozhatnak ma önnél, ám vigyázat! A zavarosban nehezebb észrevenni az igazgyöngyöt, mint a nyugodt vízben! Ne dõljön be minden csillogásnak!

Mérleg

Bármennyire is rajong kedveséért, lehetõleg igyekezzen ma szeretetével õt nem az õrületbe kergetni, kedves Mérleg! Néha szavak nélkül többet mondhat el az ember, mint ezernyi szóval. Élezze ki érzékeit arra, mit is akar, mire is vágyik igazán kedvese, s adja meg neki, azzal most messzire juthatnak!

Nyilas

Meglehet, kedves Nyilas, hogy ma egy nagy találkozásra kerül sor, talán egy rég elfeledett szerelmével, vagy éppen, egy új, igencsak vonzó idegennel talál egymásra a tekintetük. Akárhogy is, kezelje mindenképpen, diszkréten és diplomatikusan a dolgot, nehogy a kimutatott érzelmek aztán sebezhetõvé tegyék!

Oroszlán

Igyekezzen ma szétválasztani a munkát a szerelemtõl, kedves Oroszlán, különben, még a végén, mindkettõben problémái akadhatnak, ha azonban nem keveri a dolgokat, úgy most akár mindkettõbõl kihozhatja a legtöbbet, aminek kulcsa a két terület közötti, jó idõbeosztás. Szeressen okosan!

Rák

Amennyiben jelenleg szingli, kedves Rák, úgy a mai nap nagyon is eltalálhatja Ámor nyila, már csak az a kérdés, hogy ez fordítva is igaz-e, azaz, viszonzásra talál-e, eme hirtelen jött szerelem? Ha már tartós kapcsolatban él, most meglehet, hogy újra fellángol önök között a láng, s annál nagyobb intenzitással fog lobogni, minél inkább csak pislákolt mostanában!

Skorpió

Ha ma kellõképpen türelmes, s jól kombinálja ösztöneit a józan eszével, azzal most jobban felfûtheti kapcsolatában a szenvedélyt, mit eddig bármikor! A harmónia nem csak érzelmi síkon, hanem a szexualitás terén is legalább annyira fontos dolog, mint hasonló vérmérséklet és igények, így érdemes törekedni rá!

Szűz

A gyengédség ma áthathatja egész szerelmi életét, így szinte annak minden aspektusát tekintve számíthat a kényeztetésre, törõdésre párjától, akivel most nagy lehet önök között a harmónia. Amennyiben még nem találta meg az igazit, nos, kedves Szûz, ma egy nagy lépést tehet a cél felé, amennyiben igyekszik kimozdulni, s kellõ nyitottságot mutatni az új emberek irányába! Néha a boldogság nagyon kicsin múlik!

Vízöntő

A mai nap vigyázzon az éles és néha kegyetlenül õszinte nyelvével, kedves Vízöntõ, ugyanis könnyen megbánthatja szerelmét, ha nem bánik jól a szavakkal. A forma legalább annyira fontos, mint a közlendõ, különösen, ha szerelemrõl, érzelmekrõl van szó, hiszen, ilyenkor mindenki sokkal érzékenyebb, sebezhetõbb.

Kategóriák