Napi szerelmi horoszkóp Szerelmi horoszkóp

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-27

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-27

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Ma egy kisebb félreértés átmeneti zavart okozhat szerelmi életében, ám ha sikerül rugalmasan és gyorsan kezelni a dolgot, olyan gyorsan oldódhat is a feszültség, mint amilyen gyorsan kialakult. A délután folyamán olyan dolgok történhetnek kapcsolatában, amik meglephetik, ugyanakkor, nagyon fog örülni is nekik! Ma bármi megtörténhet!

Bika

Ma nagy eséllyel kicsúcsosodhat valami szerelmi téren, kedves Bika, ami mostanában feszültségeket okozott kapcsolatában, s a helyzet kezelése alkalmasint, nagy türelmet és megértõ hozzáállást követelhet öntõl, azonban, ha sikerül szerelmével érdemben átbeszélniük a dolgokat, a nap vége már sokkal izgalmasabban és persze élvezetesebben is alakulhat!

Halak

Elõfordulhat, kedves Halak, hogy ma történik szerelmi életében valami, amit nem igazán tud hova tenni, s ez felkavarhatja, mielõtt azonban egy drasztikus lépésre szánná el magát, mindenképpen tájékozódjon a tisztánlátás érdekében, nehogy elveszítse szerelmét egy egyszerû félreértés miatt. Néha az elsõre teljesen megmagyarázhatatlan tettek mögött húzódik a legegyszerûbb válasz!

Ikrek

Elõfordulhat, kedves Ikrek, hogy ma egy kisebb csalódást él meg szerelmi téren, s ez nagyon felzaklathatja, vagy éppen elszomoríthatja, azonban, érdemes észrevennie a sorok között, hogy ez is az élet része, s, ha nem kesereg sokat, hanem inkább, igyekszik tanulni az elkövetett hibákból, a késõbbek során még többszörösen boldogságra válthatja majd ezt a sok szomorúságot.

Kos

Ma egy külsõ információ, vagy vélemény, egy kis aggodalmat kelthet önben, kedves Kos, azonban, mielõtt túl nagy jelentõséget tulajdonítana a kapott hírnek, fogalmazzon meg erõs fenntartásokat vele szemben, hiszen, ha valami komolyabb probléma lenne jelenlegi kapcsolatában, azt valószínûleg már maga is érzékelte volna.

Mérleg

A mai nap igencsak sokat kivehet önbõl, kedves Mérleg, így elõfordulhat, hogy mire eljut szerelméhez, addigra lényegében, teljesen használhatatlanná válik. Ne akarja most megerõltetni magát, mert az csak kellemetlenségeket szülhet, inkább vallja meg neki, hogy teljesen kivan, s csupán csak közelségére, szeretetére vágyik, higgye el, még jobban is fog elsülni a dolog, mintha önfeláldozásra ragadtatná magát, csak, hogy megfeleljen önmaga elvárásainak.

Nyilas

Ma sok idõt tölthet valakivel, akivel egyre inkább kezdenek közel kerülni egymáshoz, kedves Nyilas! Amennyiben jelenleg egyedülálló, úgy mindez igazán jó hír lehet, ám nincs ok elkapkodni semmit, most minden úgy jó, ahogy van, várja meg, míg maguktól bontakoznak ki a dolgok, ugyanakkor, ha jelenleg tartós kapcsolatban él, még azelõtt érzékeltesse az érintettel, hogy ennek nincs jövõje szerelmi téren, amíg õ, félreértve a helyzetet, túlságosan bele nem élné magát a dologba!

Oroszlán

Ma kissé hullámozhat a hangulata szerelmi téren, kedves Oroszlán, ami meglehetõsen sok veszélyt hordozhat magában, különösen, ha teret is enged pillanatnyi, percrõl-percre váltakozó érzéseinek. Amennyiben viszont, sikerül lekezelni magában megingásait, úgy estére már nagyban stabilizálódhat a helyzet, s még az is elõfordulhat, hogy a nap folyamán felgyülemlett feszültség végül egy igen erotikus és élvezetes formában kerül levezetésre szerelmével… Ez megér némi önuralmat!

Rák

Ma sok múlhat azon, kedves Rák, hogyan is él meg bizonyos szituációkat szerelmi téren, amelyekbe keveredik, de különösen, hogy hogyan reagál a várható fordulatokra! Ha pozitívan és rugalmasan, úgy igencsak nagy élményekben lehet ma része, ha viszont nincs humoránál, s inkább nemtetszésének ad hangot, úgy viszont igencsak kellemetlen lehet az ön számára a mai nap.

Skorpió

Ma kissé nehéz lehet a szerelmi életére érdemben koncentrálnia, kedves Skorpió, így talán nem is érdemes most mindezt erõltetnie. Ettõl függetlenül még lehetnek olyan meghitt pillanatok, amiket nagyon fog élvezni, sõt! Meglehet, hogy éppen ez a spontaneitás teszi izgalmassá ma szerelmi életét!

Szűz

A mai napon, meggyûlhet a baja az idõvel, kedves Szûz, aminek könnyen hozománya lehet, a látszólagos szerelmi passzivitás és a romantika hiánya. Kapcsolatának ugyanakkor, faramuci módon, most kifejezetten jót tehet egy kis távolság, ami rövid idõn belül, igencsak izgalmas érzéseket hozhat ki önökbõl!

Vízöntő

Ma a fõ hangsúly a testiségen lehet, talán valamit már nagyon hiányol e téren, esetleg vágyakozik valamire, amit még nem kapott meg. Akárhogy is, ha azt akarja, hogy beteljesüljön, amit szeretne, úgy ez most csakis akkor lehetséges, ha aktív lépésekre szánja el magát, hogy megszerezze, amit akar!

Kategóriák