Egyéb

Heti horoszkóp 2013-05-06

Kos
A Nap, Merkúr, Vénusz és Mars ezen a héten cserbenhagynak. Egyes egyedül Uránusz áll szolgálatodra. Ez azonban sajnos nem problémamentes. Ha ugyanis Uránusz a többi bolygó nélkül nekilát, gyorsan kedvetlenség, valamint az az érzés alakul ki, hogy valamit tenni kellene, hogy hangsúlyt adj az életednek. Másképpen szólva, ez az Uránusz hamar kedvetlenséget és elégedetlenséget szít. Amire ezen a héten szükséged van, az mindenekelőtt a türelem. Hála Istennek jó hírem is van: csütörtökön Vénusz számodra kedvező pozíciót vesz fel. A hétvége ezért mindenesetre ismét vidám lesz.

Bika
A péntekre virradó éjszakán gyűrűs Napfogyatkozás lesz a te jegyedben. Ez egyértelmű azzal, hogy személyiséged legmélyebb pontjához közeledsz, mintha egy tó legmélyebb pontjához érnél. Most két lehetőséged van. Átaludhatod ezt az eseményt, és valószínűleg izgalmas álmokat fogsz látni. Vagy pedig felhasználod ezt az érintkezést legbensőbb éneddel arra, hogy végérvényesen megváltoztass valamit az életedben. Hogy ez mi legyen, azt magad döntheted el, de olyasmi lesz, ami segít, hogy boldogabbnak érezd az életed.

Ikrek

Nem állítom azt, hogy ez a hét szuper lesz, de abban biztos vagyok, hogy a szerelem szempontjából nagyszerű lesz a számodra. Vénusz ugyanis közeledik a te jegyedhez, és csütörtökön be is lép abba. Ez édes, hosszú hétvégéről gondoskodik sok bókkal, amelyeket részben te kapsz, részben pedig te súgsz mások fülébe. Különben főleg a hét első fele stresszes lesz. Még oda is kell figyelned, nehogy valami rossz dolog érjen.

Rák
Kétségtelen, hogy ez egy kimondottan pozitív hét lesz. Először is erős védőkíséreted van a Nap, Merkúr, Vénusz és Mars személyében, akik bátorító szextil fényszögben állnak a te jegyedhez. Másrészt a péntekre virradó éjjel egy gyűrűs Napfogyatkozásra kerül sor. Biztosan tudod, hogy egy Napfogyatkozásnál a Holdé az irányító szerep, és azt is, hogy a Hold a te uralkodó planétád. Ez azt jelenti, hogy a fogyatkozás ideje körül különleges erősségeket fejlesztesz ki magadban, és életedhez különleges esélyeket kapsz.

Kategóriák