Asztro újság

Hogyan vezet az út az igazi barátsághoz?

A Vénusz belépett a Vízöntő jegyébe. Ez a barátság jegye, így barátokat köthet össze. Igaz barátokat küld az ég. Ők gazdagítják életünket, bátorítanak, öntudatot és olyan tartást adnak nekünk, ami minden kapcsolatnál erősebb lehet. Soha nem vagyunk egyedül, mindent elmondhatunk, mindig jó tanácsra találunk. A barátság azonban nem véletlen, születni kell rá, tehetség kell hozzá. Most a Vízöntő jegyének energiája befolyásol bennünket. Most kiderülhet, milyen barátok vagyunk?

Miért nem volt soha egy barátom/barátnőm, akivel mindent megbeszélhettem volna? Miért kellett olyan sokszor csalódnom? Talán te is feltettél már magadnak ilyen kérdéseket. Az igazi barátság ritka, sok ember hasztalan vágyakozik utána. Néha saját magunkon múlik, hogy nem találjuk meg azt az embert, aki egészen közel kerülhet hozzánk, akivel nagy, egyszeri lelki rokonság köthet össze.

2011. december 20-án a Vénusz belépett a Vízöntő jegyébe – a bensőséges barátság jegyébe. Energiája megkönnyíti neked, hogy megtaláld azt az embert, akire mindig számíthatsz.

Kategóriák