Asztrosuli

Ideális úticélok a csillagjegyeknek

Minden csillagjegynek megvan a számára legideálisabb úticél a világon. Van, akinek feltétlenül hegyek kellenek a kikapcsolódáshoz, másnak múzeumok és városi látnivalók, megint másnak csak a tengerpart nyújt pihenést.

Van persze olyan ember is, aki ezeket mind egyszerre akarja!

Te melyik csoporthoz tartozol? Nézd meg, milyen nyaralást javaslunk számodra:

Ha a Kos jegyében születettél:

Te vagy az Állatöv úttörője, nagyon szeretsz utazni, új dolgokat felfedezni, ismeretlen tájakon kirándulni, akár külföldön, akár belföldön. Ebben az évben az Uránusz, a felfedezések bolygója váratlan fordulatokkal színezi életedet. Lehetséges, hogy kedvesed még nem tudja, mikor mehet szabadságra, ezért nem igazán ajánlom, hogy előre lefoglald a szállásokat, inkább nézz körül a last minute utak között. Ezen a nyáron inkább ismerd meg hazádat, és látogasd meg vidéki rokonaidat. Az elmúlt hónapokban egészséged is megrongálódott egy kicsit, hazánkban sok kiváló gyógyfürdő van, töltsd fel magad energiával valamelyikben pár nap alatt. Sokszor tanulás céljából utazol, mert művelődni akarsz. Ha még az egyetemista korosztályhoz tartozol: lehetőséged nyílhat a továbbtanulásra vagy felsőbb szintű cseretanulmányútra.

Személyiségedhez a legjobban azok az országok, vagy városok illenek, melyek a Nyilas jegye alá tartoznak.

Az alábbi helyeket ajánljuk belföldön: elsősorban Budapestet, és azon belül a budai hegyek látnivalóit, valamint sportrendezvényeket.

Az alábbi helységeket ajánljuk külföldön: Spanyolország, Arábia, Horvátország, Kassa, Köln, Toledo.

Ha  a Bika jegyében születettél:

Annak ellenére, hogy azt mondják: a Bika jegyű ember kényelmes, te mégis sokat utazol. Ha teheted, akkor vízen,  vagy folyón utazol a legszívesebben. Határtalanul szereted szülőföldedet, a hazai írókat, a gazdasági könyveket és a szabad természetet. Ebben az évben akár üzleti, akár magánjellegű ügyeid is előfordulhatnak, amelyek külföldre szólítanak majd. Lehet ez banki ügy, lehet akár egy örökség rendezése kapcsán felmerült tárgyalás, de az is lehetséges, hogy a barátaidtól kapsz ajándékba, esetleg nászajándékba egy külföldi utat. Ha már házas vagy, akkor elsősorban az akciós utakat ajánlom figyelmedbe.
Ha hajlamos vagy a tengeri betegségre, tartózkodj lehetőleg a fedélzeten. Ha esetleg le kell menned a fedélzet alá, akkor jobb, ha a hajó középpontjában tartózkodsz.

Az egyéniségedhez legjobban a Bak jegyéhez tartozó országok és városok illenek.

Ha belföldön kívánsz nyaralni, ajánljuk Visegrád környékét, és  a Balatont.

Ha külföldre tervezed a nyaralást: Görög ország északi része, Bulgária, Albánia, India, Mexikó tárt karokkal vár téged és kedves családodat. Nagyon jól éreznétek magatokat Oxfordban és Brandenburgban is.

Ha az Ikrek jegyében születtél:

– Általában jó viszonyban vagy mindenkivel, jó összeköttetéseket találsz magadnak, szívélyes baráti kapcsolatokat ápolsz. Veled mindenki szívesen utazik, ezért a csoportos utazások is illenek hozzád. A rokonságod körében több művészi beállítottságú, társadalmilag magasabb rétegből származó és vagyonosabb ember is található, nem baj, ha tőlük is kapsz ötletet, mely országokba érdemes utazni. Már fiatal korodban is sokat utaztál! Szereted a kisebb utazásokat is, és többször veszel ilyeneken részt. Szívesen utazol repülőgépen is, hiszen az Ikrek jegye a levegő elemhez tartozik. Ha végképp nem tudnál dönteni, hol nyaralj, akkor támaszkodj a legutóbb olvasott útikönyv tanácsaira. Utazás közben maradj mozgásban, a szüneteket használd kisebb sportos aktivitásokra. A te személyiségedhez a Vízöntő jegye alá tartozó országok és városok illenek a legjobban:

Kategóriák