Csillagjegyek jellemzése

Ilyen édesapa lesz a párod a horoszkópja szerint: A Bak férfiak szorgalmasak, míg a Halak mindig kaphatók egy kis csínytevésre!

KOS

Számára mindig az első helyen áll a család, akikért bárkivel képes lenne szembeszegülni. Ha apává válik, ő lesz az, aki mindig komolyan veszi a gyermekek problémáit, és igyekszik jó példát mutatni számukra.

BIKA

Gyengéd és szerető apa, tele pozitív energiával, akihez bármilyen nehéz hétköznap után is jó érzés hazamenni. A legszívesebben otthon, a legszűkebb családi körben tölti az idejét, a kicsik imádnak vele játszani.

IKREK

Erőssége, hogy jól ért a gyermekek nyelvén. Képes szórakoztatva fegyelmezni őket, így sosem válik szemükben túl szigorúvá. Szívesen fordulnak hozzá kérdés esetén, mindig adnak a szavára.

RÁK

A legfontosabbak a közös családi rituálék, események, ezekhez foggal-körömmel ragaszkodik. Ha kell, lemond más programokról, csak hogy a családjával tölthesse az idejét, ezt pedig a többi családtagtól is elvárja.

OROSZLÁN

Támogató és büszke apa válik, aki mindent meg akar adni a gyermekeinek. Segít nekik a gondjaikban, tanul velük délutánonként, az elért eredményeket pedig ország-világnak eldicsekszi.

SZŰZ

Számukra a legfontosabb a partnerség. Gyermekeit igazi csapatjátékosoknak tekinti a mindennapokban, tiszteli a véleményüket, végighallgatja az apró gondjaikat is. Ha fegyelmezésre kerül a sor, egyértelmű magyarázatot ad.

MÉRLEG

Engedékeny a gyermekeivel szemben, amit többen kifogásolnak a környezetében, pedig a szabadság nem feltétlenül jár neveletlenséggel. Pontosan ez a lazaság indokolja, hogy a kicsik gyakran hozzá mennek.

SKORPIÓ

Az egész életritmusát a gyermekeihez igazítja. A kezdetektől fogva sokat foglalkozik velük, számára alapvető, hogy kiveszi a részét a pelenkázásból vagy a fürdetésből, később pedig mindig ő menne értük az iskolába.

NYILAS

Fontos neki, hogy élvezetesen teljenek a hétköznapok. Ezt a szemléletet adja át gyermekeinek is, sosem szidja meg őket, ha nem ők lesznek az osztályelsők, vagy otthon felejtik a tornazsákot. A számonkérésről nem feledkezik meg.

BAK

Szorgalmával példát mutat a gyermekei számára. Támogatja őket a könnyebb boldogulásért, de nem engedi, hogy elkényelmesedjenek. Sosem tesz különbséget gyermekei között, számára nem létezik kedvenc a családban.

VÍZÖNTŐ

Mindent megtesz azért, hogy harmóniát teremtsen a családban, ezzel pedig gyermekei szellemét és érzelmi világát is megnyithassa. Sokat beszélget velük a világról, becsületességre és elfogadásra tanítja őket.

HALAK

Vele mindig társra találnak a csínytevéseikben. Sokszor nem is érti a külvilág, hogy milyen jelekkel értik meg egymást, de nagyon egy húron pendül velük. Mivel viszont ő a csapat vezéregyénisége.

Kategóriák