Asztrológia Csillagjegyek jellemzése Horoszkóp

Íme, a nagy barátság horoszkóp: a Rákok és az Oroszlánok előtt nincs akadály, ha a barátjukról van szó!

Barátok - Barátság horoszkóp
Barátok - Barátság horoszkóp
Nincs is jobb annál, mint ha az embernek vannak az életében olyan emberek, akik a szerelmük mellett a mindent jelentik. Nézzük, te mennyire törődsz ezekkel a cimborákkal!

Kos

Tökéletes haver, akivel meg lehet osztani az összes örömöt, bánatot. Szívesen meghallgatja a problémákat, és igen érzékeny mások bajaival szemben. Közvetlen és jó ember, akivel bármiről és bárhol el lehet beszélgetni az élet dolgairól.

BIKA

Nagyon jó barát vagy barátnő, maradéktalanul meg lehet bennük bízni. Hű marad a gyerekkori barátaihoz is. Bár mindenben segít, nagyvonalúságot kár volna várni tőle. Egyedül az anyagiak azok, amikről nem érdemes vele beszélgetni, hiszen nem szívesen vonja be a barátait a pénzügyeibe.

IKREK

Fontosak neki a kapcsolatok, de a szabadságához ragaszkodik. Nehezen viseli, ha valaki órákon keresztül semmiségekről fecseg. Ilyenkor gyorsan kitalál valamit, hogy lerázza a másikat, bármennyire is szereti.

RÁK

Lehet rá számítani. Rendszerint képes megnyílni mások előtt, és olyan segítőkész, mint egyetlen más állatövi jegy sem. Ennek ellenére kevés a barátja, mert ő inkább a párkapcsolatra koncentrál, oda összpontosítja energiáit. Igazi lelki társ az élet minden területén.

OROSZLÁN

Nagyvonalú tud lenni, szívesen osztogat ajándékot a barátainak, jóhiszeműsége miatt azonban rendszerint ki is használják. Nem érdemes megbántani, mert nagyon a lelkére tudja venni, ha valaki rosszul bánik vele.

SZŰZ

Az emberekben nemcsak kételkedik, hanem igyekszik távolságot tartani, mert így elkerülheti a csalódást. Lassan nyílik meg, de ha ez mégis megtörténik, akkor életre szóló barátság lehet vele.

MÉRLEG

Szeret bulizni a barátokkal, barátnőkkel, kapható mozizásra és mindenféle társas összejövetelre. Viszont a lelkizés vagy a mélyenszántó gondolatmenetek távol állnak tőle, ő inkább az egyszerű csevejek híve.

SKORPIÓ

A barátságban képes az önfeláldozásra, de jellemző rá a gondoskodás, a segítőkészség, a hűség és a megbízhatóság. Nem érdemes vele az üzleti életben barátkozni, mert ott keményen csak a saját maga érdekeit nézi.

NYILAS

Szereti megmondani a tutit, és szívesen terelgeti barátait arra az útra, amit ő jónak tart. Ha valakivel összebarátkozik, akkor az rendszerint életre szóló lesz. Ne bántsd meg. ha nem értetek egyet, inkább hagyd rá a dolgot.

BAK

Önfeláldozó, általában nagyon fiatal korától ragaszkodik a barátaihoz. Nem váltogatja őket, rendkívül megbízható: ha válságos helyzet alakul ki, akkor is mindent megtesz, hogy fenntartsa a kapcsolatot.

VÍZÖNTŐ

Időnként a barátokhoz közelebb áll, mint a partneréhez, hiszen a haverok nem követelőznek, nem idegesítik, nincsenek extra igényeik. Addig jó neki a barátság, amíg a kapcsolat nem válik túlságosan intimmé.

HALAK

A barátok gyakran lelki szemetesládának használják, hiszen neki mindent el lehet mondani, nála mindentől meg lehet szabadulni.  A Halak nagyon ritkán viszonozza ezt, inkább a partnerkapcsolatára fókuszál, mint a barátságra.

Kategóriák