Horoszkóp

Itt a nagy egészséghoroszkóp: a Bikák, a Nyilasok és a Halak ne felejtsenek el orvoshoz fordulni!

Mi vár rád testileg és lelkileg az elkövetkezendő következő hónapokban? A csillagok most elárulják a választ és jobban teszed, ha megfogadod a tanácsukat!

Kos:

Ha bármilyen egészségügyi problémát tapasztalsz magadon vagy a környezetedben élőkön, akkor mindenképp menj utána a dolognak! Ha azonban beleesel abba a hibába, hogy álmodozol, nem leszel tudatos, akkor könnyen elkaphatsz egy fertőzést. Mozogj, sportolj, és élj a jelenben.

Bika:

Legyél lendületes, ha nem szeretnél lebetegedni. Az egészségedet azzal teheted ki veszélynek, ha hagyod, hogy beszippantson az álmodozás vagy legyűrjön egy szerelmi bánat. Szedd össze magad!

Ikrek:

Nem kell aggódnod, mert olyan jól érzed magad a bőrödben, hogy egy betegség sem támadhat meg. Ha valami mégis rést találna a pajzsodon, akkor az is csak rövid ideig tart, köszönhetően a belső harmóniádnak, hamar meggyógyulsz! Figyelj a táplálkozásodra!

Rák:

Ne próbálj mindenkinek megfelelni. Ha mindenáron rohanni akarsz, akkor azt ne a mindennapokba tedd, hanem sportoláskor, mert csak így tudod levezetni a feszültséged. Érdemes befektetned az egészséggel kapcsolatos dolgokba, például sporteszközbe.

Oroszlán:

Figyelj jobban a mindennapok helyes táplálkozására, mert a rohanás sajnos nem mindig jelent előnyt! Sportolj és legyél laza lelkileg is, hiszen nem mindegy, hogy a nap végén hogyan hajtod álomra a fejed.

Szűz:

Ha tényleg szeretnéd kivédekezni a betegséget, akkor tedd félre az aggodalmakat. A félelmek ellen akkor harcolhatsz a legjobban, ha a jelenben élsz, gondolkodsz a megoldáson, valamint a hétköznapokban is figyelsz az egészséges táplálkozásra és életmódra.

Mérleg:

Sírd ki magadból a feszültséget! Ezzel a módszerrel elkerülheted a betegséget, apró fertőzéseket. Ha ez mégsem sikerül, akkor a gyógyulás után új erővel, mindent átgondolva, új tervekkel indulhatsz el a jövő felé.

Skorpió:

Ne türelmetlenkedj, hiszen nem hiányzik, hogy eless a saját lábadban! Jobban jársz, ha előre gondolkodsz. Igaz, hogy a nagy érzelmek lendületet adnak, de mégis haladj lassan és mértékletesen!

Nyilas:

Az egészséged érdekében fontos, hogy tudatosan keresd a békét, a harmóniát és az egyensúlyt. Ez jelentheti azt, hogy foglalkozz művészettel, alkoss, sportolj, mert ezek mind-mind segíthetnek neked az ellazulásban.

Bak:

Az átváltozásod már korábban elkezdődött, úgyhogy most is engedd, hogy az égiek, a szíved, a szereteted vezessenek! Engedd el azt, amire már nincs szükséged, mert a megújuláshoz ez különösen fontos! Ne hajtsd túl magad, mert könnyen ráfázhatsz.

Vízöntő:

Ledönthet a lábadról a betegség, ha túlzásokba esel, nem veszed észre az apró, figyelmeztető jeleket. A bajt tudatossággal előzheted meg. A feszültséget sporttal vezesd le! Ha képes leszel kívülről nézni magad, akkor még időben tehetsz a megelőzésért.

Halak:

Ne akarj beteg lenni és ne akarj másoknak megfelelni! Menj és vedd fel a sportcipődet, élj a jelenben és ne az álomvilágodban! Ha a torkod megfájdul, akkor az annak lehet a jele, hogy valamit nem mondasz ki!

Kategóriák