Asztro újság

Jel az induláshoz

Az asztrológia szempontjából nézve ezen a héten ünnepeljük az új év kezdetét. A Kos jegyébe lépve kezdve a Nap ismét elkezdi vándorútját az Állatöv jegyein keresztül. Az Újhold a Kos jegyében is üzenetet hordoz: Mindent elölről! Most itt az esély valamit másképp, jobban vagy első alkalommal megtenni. Az Uránusz, minden felszabadítás és változás barátja, minden energiájával támogat ebben minket. Még a visszafelé mozgó Merkúr is segít: gondoskodik arról, hogy tanuljunk a múlt hibáiból.

Hétfő – Az innovatív ötletek napja

A Hold pozitív kapcsolatot vesz fel Szaturnusszal. Nyugtalan energiák gondoskodnak a találkozások és eszmecserék eleven hangulatáról. Kedvez a csapatmunkának, főleg, ha arról van szó, hogy haladó új ötleteket vagy projekteket kell kifejleszteni. Kapcsolataink akadozhatnak, toleranciára van szükség.

A csillagok üzenete: Ne hagyd magad kihozni a nyugalmadból csak azért, mert egyesek szeszélyesen viselkednek. Este gondold át még egyszer az elmúlt napot. Ötleteidet rögzítsed, ha úgy tűnik, érdemes tovább is foglalkozni velük.

Kedd – Délután veszekedés következhet be

A Nap belép a Kos jegyébe. A Hold feszült kapcsolatot vesz fel Marssal, viszont barátságosan kötődik Plútóval és Jupiterrel. Különböző energiák uralkodnak. Sok mindenbe szeretnénk belefogni, de álmodozáson kapjuk magunkat, és ez frusztrál. Délután könnyen veszekedésre kerülhet sor, egy apróság is elegendő, hogy fellobbanjon a láng. Az este azonban kellemes lesz.

A csillagok üzenete: Készíts listát az elvégzendő feladatokról, és pontról pontra dolgozd le, hogy maradjon később időd lazítani. Délután keress magadnak egy csendes helyet, és dolgozz egyedül.

Szerda – A Merkúr áll a Nap szívében, vagyis a Nap égeti a Merkúrt

A Nap és a visszafelé mozgó Merkúr együttállásban egyesülnek, a Hold kellemes kapcsolatot vesz fel Vénusszal. Minden mozgásban van. Sok benyomás záporozik ránk, annyi, hogy könnyű elveszíteni az áttekintésünket, ha nem figyelünk oda eléggé. Ráadásul jó, ha felkészülünk kisebb balesetekre és hátráltatásokra, és nem tervezünk túl szorosan.

Kategóriák