Horoszkóp

A kínai mahjong kövek elárulják, milyen történésekre számíthatsz a következő hónapokban: A Halak, a Bakok és a Nyilasok nem fognak panaszkodni!

Az ősi kínai mahjong kövek most elárulják, hogy az egyes csillagjegyeknek milyen ajándékkal szolgálnak a következő hónapok. Rád milyen sors vár?

Kos:

Pozitív változások következnek be az életed több területén. Az egészséged és az életkörülményeid javulnak, de bőségre is számíthatsz, ahogy arra is, hogy megtalálod a jóléthez vezető utat. A szerelmi életed is fellendül!

Bika:

Melléd áll a szerencse! A karriered új erőre kap, talán előléptetnek, amivel az anyagi helyzeted is fellendülhet. Az ősz új kapcsolatot is hozhat, de az is meglepetésként érhet, ha a mostani szerelmi viszonyod lép magasabb szintre.

Ikrek:

Kívül és belül egyaránt sok munka vár rád. Jól teszed, ha sokat elmélkedsz, mert ezekben a hetekben sok fontos dologra jöhetsz rá. Lehet, hogy egy teljesen új emberként “születsz” újjá?

Rák:

Elsősorban rólad és a belső világodról szól az elkövetkező időszak. Végre le tudsz számolni a félelmeiddel és megoldasz néhány külső problémát. Az eddigieknél sokkal bölcsebben és tisztábban láthatod az életed.

Kategóriák