Asztro újság

Legszebb napjaid az évben

Ismered azokat a napokat, mikor semmi sem sikerül. Valamennyien különösen szenvedtünk ezektől a Szaturnusz éve alatt, ami már mögöttünk áll. Jupiter éve alatt szerencsére a másfajta napok dominálnak, a napos, vidám napok, amikor minden sikerülni látszik. Kiszámoltuk számodra a különleges dátumokat, a nagy és kisebb csodák napjait, melyekkel a boldogság kozmikus ura ebben a csodálatos évben megajándékoz.

Szerencsédnek nem csak egy ura van, akkor sem, ha az utolsó évben úgy tűnt, hogy a baj, a balszerencse egyetlenegy kozmikus apától származik, Szaturnusztól, a komoly, szigorú kínzótól a planéták között, az égi kritikustól, aki mindig keresztbe tesz, ha úgy tűnik, hogy túlságosan jó dolgunk van. Felejtsük őt el egész évével együtt, ami sokunkat annyira megviselt. Éljen Jupiter és az ő 2015-ös éve, de ahogy már mondtam, nem csak ő az, aki boldog napokkal ajándékoz meg.

Horoszkópodban olvasd el, ki ajándékoz meg még Jupiter mellett a kisebb és nagyobb csodákkal, melyek életedet teljesen meg tudják változtatni, és mit hoznak neked az egyes csillagok, ha pozitív a beállítottságod. Igen, éppen ez az, még maga Szaturnusz is álomszép napokat tud magával hozni, ha éppen pozitív kapcsolatba lép más planétákkal.

Mindenki magának és mindenki a maga módján. Uránusz, a fiatalságnak és a nyílt forradalomnak ez a bolygója segíteni fog, hogy megszabaduljunk láncainktól – pont azt elengedni, ami már csak terhet jelent a számunkra, és elnyom minket. A lelki mélység és az álom bolygója, Neptunusz, megajándékoz az intuícióval, a más lehetőségek és esélyek megérésével. És még egy sötét Plútó is, ez a mágus a csillagok között, felejthetetlen napokat fog jellemezni, melyeken kívánságaid ereje csodákat tesz lehetővé, melyeket talán lehetetlennek tartottál. Mindezek fölött uralkodik Jupiter, aki olyasmi, mint a szavatosság egy csodálatos évre. Olvasd el, melyek a csodálatos napjaid, melyeken döntő dolgok történnek, melyek életedet megváltoztathatják. Természetesen még sok más szép napod is lesz.

KOS

Február 2.

A Nap és Uránusz szextil fényszögben. A legjobb ötleteid vannak, egy ihlet, ami sok pénzt tud hozni. Ezenkívül megszabadulsz mindentől, ami terhel, elnyom.

Március 20.

Újhold a Kos jegyében. Egy ragyogó újrakezdés nagy napja. Amire valaha is elszántad magad, amit újra és újra elhalasztottál, most sikerülni fog. Életed fordulópontján állsz. Régi álmaid valósulnak meg.

Június 21.

A Nap és a Hold szextil fényszögű kapcsolata. Semmit sem akarsz már kierőltetni, kiharcolni. És ez hatással van rád. Egyszerűen csak hagyod megtörténni a dolgokat, megvan a bátorságod és a higgadtságod ahhoz, hogy csak szemléld az életet, ahogy alakul. Ez a szellemi tartás teret hagy nagy és kisebb csodáknak: régi kívánságaid teljesednek be, szinte maguktól. Hagyod magad meghódítani.

Szeptember 8.

Mars és Uránusz trigon fényszögű kapcsolata. Abszolút érzéked van a megfelelő pillanathoz üzleteknél, szerelmi vallomásokhoz, a főnökkel folytatott megbeszéléshez. A szerencse pillanata, váratlan pénz.

November 10

Merkúr és Plútó szextil fényszögű kapcsolata. Megszabadulsz a hazugságoktól, hamis barátoktól, hízelgésektől. Hirtelen megvilágosodással látod, kire van szükséged, ki tesz jót neked.

BIKA

Március 6.

A Nap és Plútó szextil fényszögű kapcsolata. Hatalmas, mágikus kívánságerő. Mágnes módjára vonzod magadhoz azt, amiről már régóta álmodsz. Egyszerűen küldd leghőbb vágyadat az égbe! Valóra válik, amit igazán akarsz.

Május 6.

A Nap és Plútó trigon fényszögű kapcsolata gyógyító erővel ajándékoz meg. Gondolataiddal embereket tudsz teljesem egészségessé tenni, saját magadat is megszabadíthatod betegségektől. Nem esik nehezedre másokra kényszeríteni akaratodat.

Július 9.

Mars és Neptunusz trigon fényszögű kapcsolata. Érzékek feletti ösztönös megérzéseid lesznek. Pontosan érzed, mire van szükséged, és hogy juthatsz hozzá. Nagy csodák történnek.

November 11.

Nagy és fontos mágikus napod. Egy Újhold a Skorpió jegyében megmutatja neked az utat a legfontosabb újrakezdéshez ebben az évben, talán egész életedben. Hivatásodban újra kezdhetsz, a szerelemben szintén. Talán újra szerelmes leszel, teljesen őrült módon, teljesen ésszerűtlenül, mégis olyan izgalmasan.

December 14.

Merkúr és Neptunusz szextil fényszögű kapcsolata. Nagy művészi ötleted, kreatív megsejtésed lehet. Ezeken a napokon jöhet ötleted egy bestsellerhez, egy nagyszerű festményhez. Szinte látnok vagy, pontosan megsejted, mi hoz nagy sikert hivatásodban.

IKREK

Február 19.

Merkúr és Szaturnusz szextil fényszögű kapcsolata. Mintegy csoda folytán megteremted egzisztenciád biztos alapját. Hosszú harcok, sok gond, ellenállás és probléma után hirtelen itt van, minden teljesen világos.

Március 3.

Jupiter és Uránusz trigon fényszögű kapcsolata. Hirtelen szerencsés fordulat. Spontán meglátás, fordulat, döntés, ami életedben mindent jó véghez vezet. Happyend a szerelemben, hivatásban, pénzgondokban. Minden jóra fordul.

Május 12.

Mars az Ikrek jegyében. A fájdalmak, a krónikus bántalmak, melyekkel már sok orvos foglalkozott, mintegy csoda útján elmúlnak. Teljesen fittnek érzed magad, sikerül, amit soha nem mertél megtenni. Eljött a te órád. Minden könnyen sikerül. Ami gond volt, szinte magától megoldódik.

Augusztus 15.

Kategóriák