Egyéb Horoszkóp

Megcsal a párod? Így viselkednek egyes csillagjegyek, ha nem hűségesek a párjukhoz!

Furcsa jeleket vettél észre a kedveseden? Valami nem olyan, mint régen? Lehet, hogy egy harmadik van a háttérben? A horoszkópja most elárulja az igazságot!

Kos

Ha megfelelő kommunikáció vagy egyszerű össze nem illés van az életében, csalódott lesz, és elcsábulhat. A fő jel, hogy félrelépett, a görcsös kompenzálás. Nemcsak a bűntudata miatt, de szeretné fenntartani a boldog kapcsolat látszatát kapcsolaton belül és mások felé is.

Bika

A Bika olyan ember, aki igényli a közelséget, a törődést, a romantikát. Ha hiányérzete van, kiköthet más karjában. Hogy mi jelzi ezt? A zavartság és a bűntudat. Saját viselkedése zökkenti ki önnön harmóniájából, ami messziről látszik.

Ikrek

Az Ikrek jegyűek imádják az izgalmat, ezért a kapcsolatában is akkor érzi jól magát, ha az időről időre tartogat valamilyen szokatlan, izgalmas eseményt. A jel, hogy volt vagy van valakije, az, hogy gyakorta eljár, főleg egyedül, és nem őszinte a dolgaival kapcsolatban.

Rák

Ő az, aki imád udvarolni, megmutatni, milyen erős, széltől is óvó társ. Ha elcsavarják a fejét, és félrelép, az az árulkodó jel, hogy alábbhagy a lelkesedése. Nem olyan figyelmes, nem töri magát. Érdemes vele sűrűn elbeszélgetni, hátha csak egy rossz kedvről van szó.

Oroszlán

Szomjazza az elismerést. Számára fontos, hogy párjától pozitív visszajelzést kapjon. Ha ez nincs meg, kikacsinthat a párkapcsolatból, de természetesen egyszerű vadászkedv is vezérelheti. Mik a félrelépés jelei? Titkolózik, rejtegeti a mobilját, elmaradozik, egyedül jár el.

Szűz

Olyan párt választ, aki hozzá hasonlóan rendezetten éli életét úgy a magánélet, mint a munka terén. Ha rosszban sántikál szétszórttá, furcsává, titkolózóvá, idegessé válik. Ha ezt veszed észre a párodon, ne késlekedj: minél előbb kiderül, annál jobb.

Mérleg

Bár hűséges típus, sajnos mindig jöhet egy olyan, aki behálózza. A harmadik megjelenését és egy esetleges félrelépést mérhetetlen bűntudata leplezi. Amennyiben Mérleg párod félrelép, még az is lehet, hogy ő áll eléd színt vallani.

Skorpió

Hűséges, de ember, akinek az érzelmei sajnos ugyanúgy gyengülhetnek, múlhatnak, mint bárki másnak. Ha ez megtörtént nem mondja el, inkább kapcsolatával párhuzamosan mással kezd viszonyt. Nem keresi kedvese közelségét, távolodik. Figyelj a jelekre!

Nyilas

Ha úgy érzi, odalett az önállósága, bepánikol, és kifelé kacsingathat. A jelek, hogy félrelép, a sok külön töltött idő, az, hogy ezekről az órákról nem szívesen mesél, új hobbit, új érdeklődést talál magának.

Bak

Aligha érezné jól magát egy kapcsolatban, ha valamelyik is hibádzik. A félrelépést az jelzi, hogy nem ölelkezik, nem érintkezik, nem kezdeményez úgy, mint korábban. Ha párodon ezt tapasztalod, kérdezz rá az okokra.

Vízöntő

Ha megtörtént a félrelépés, mindazt, amit addig értékelt a párjában, már nem hangoztatja. Máshogy tekint rá, másképp beszél. A jeleket tapasztalva érdemes kikérdezned párod, mi a helyzet.

Halak

A jel, hogy talán másfelé kacsingat, az, ha már nem tervez. Deríts fényt mielőbb arra, mi az oka, hogy másképpen áll kettőtök jövőjéhez, amennyiben párodon ezt a jelet veszed észre. Talán csak elbizonytalanítja valami!

Kategóriák