Cross Horoszkóp

Mi a legvonzóbb tulajdonságod a horoszkópod szerint?

Horoszkópod beszédesebb mint gondolnád, sokat elárul rólad, a karakteredről, a személyiségedről és bizony abban is segít, hogy mely tulajdonságaidra kell legjobban fókuszálnod!

A horoszkópod az Északi Csillagod. A Északi Csillag mely végigvezet téged az élet zavaros tengerén, egyenesen álmaidhoz, céljaidhoz. Azonban a Csillagjegyed jóval több egy a megfelelő irányba mutató jelzőfénynél! Horoszkópod beszédesebb mint gondolnád, sokat elárul rólad, a karakteredről, a személyiségedről, hogy milyen helyzetekbe fogsz kerülni és bizony hogyan kezeled majd azokat.

A csillagjegyed a személyiségeden keresztül manifesztálódik és így a sz3xepileden keresztül. Nézzük, hogy mi a legvalószínűbb vonzó tulajdonságod a horoszkópod alapján:

Kos

A Kos Csillagjegy a háború Istene által is szimbolizálva lett, erős vagy és magabiztos mely tulajdonságok mindenképpen vonzóak! Ha valamit tanított Beyoncé az emberiségnek, akkor azt, hogy nincs vonzóbb egy független nőnél!

Bika

Egy tömegből kirívió szociális pillangó a szóban forgó Csillagjegy…arra születve, hogy a társaság középpontja legyen. Ha te nem így érzed, talán ideje lenne elgondolkodnod, hogy biztosan nem fog vissza semmi az életedben? 🙂 Bika, neked ez a legvonzóbb tulajdonságod, használd ki!

Ikrek

Talán félénkebb vagy az átlagnál, vagy legalábbis annak érezheted magad. Sokaknek ez rendkívül vonzó lehet, így erre építs. Továbbra se add magad könnyen, a hosszú táv a Te játékod!

Kategóriák