Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Horoszkópok – Minden csillagjegy szülöttének 2017-09-26

Kövesd napi horoszkópodat és tudd meg mi történik veled a mai nap során!

Vízöntő

Kedves Vízöntõ! A mai napon a szerelem és a romantika fog dominálni párkapcsolatában. Adja át magát a meghittségnek és melegségnek. Kedvesével igazán bensõséges beszélgetésben lehet része, azonban vigyázzon, hogy egy ilyen érzékeny pillanatban egy félreérthetõ kijelentéssel meg ne bántsa társa érzéseit. Amennyiben viszont szingli, ma sokat fejlõdhet egy kialakulóban lévõ kapcsolata, melynek következtében, akár sokkal közelebb is kerülhetnek egymáshoz, mint azt gondolná!

Szűz

Ma rengeteg intuíció törhet elõ önbõl, gondolatai magával ragadják, s ez által rendkívül jó ötletei születhetnek egy alakulóban lévõ, fontos projekttel kapcsolatban! Otthonában mind emellett ugyanakkor egy kis félreértés támadhat, melynek során ön könnyen a békítõ szerepét töltheti be. Használja õszinte, de ugyanakkor diplomatikus énjét a feszültség oldásához, akkor hamar tisztázhatja a helyzetet. Ne folyjon ugyanakkor bele mélyen a dolgokba, mert akkor csak még több régi sebet téphet fel, tovább gerjesztve ezzel az ellentéteket. Legyen finom és válassza a legokosabb megoldást!

Skorpió

A mai napon elõtérbe kerül kreatív, újító énje, melynek következtében szinte az egész nap folyamán külön utakon járhat. Környezete ugyanakkor nem igazán értheti, min is ügyködik ilyen lázasan, így néha magyarázkodásra szorulhat atekintetben, miért nem fordít több figyelmet rájuk, ahelyett, hogy látszólag összefüggéstelenül cselekszik. Ne töltsön azonban túl sok idõt a mentegetõzéssel, mert az csak elvonja figyelmét a lényegrõl. Mondja inkább sejtelmesen: majd meglátjátok!

Rák

Ma valósággal szárnyalhat képzelete, ráadásul, most olyannyira igaz lehet ez, hogy bármivel is találkozzon a mai nap folyamán, az megihleti! A legjobb, ha még csak meg sem próbálja ésszerû gondolkodással, vagy nyers logikával befolyásolni képzeletét, mert az most nagyban gátolhatja kreatív és egyszersmind intuitív gondolatainak kifejlõdését. Inkább engedjen az önbõl felszínre törõ, gazdag világnak és igyekezzen ma csakis olyan dolgokkal foglalatoskodni, amelyek kapcsán nagy hasznát veszi énje eme virtuóz oldalának!

Oroszlán

Ön ezen a napon tökéletesen fest kedves Oroszlán. A mai napon úgy érezheti magát, hogy szívesen töltené az idejét egy baráti, esetleg céges összejövetelen, vagy épp egy fesztiválon. Kövesse ezt a mélyrõl fakadó lelkesedést és menjen el szórakozni. Meglátja, milyen jól fog esni másokkal csevegni, elmélyedni különbözõ témájú beszélgetésekben és kitudja, akár még jövedelmezõ is lehet a késõbbiekben az ön szempontjából a mai este. Legyen ma mindenre nyitott!

Nyilas

Ma igazán hullámozhatnak az érzelmek az Önhöz közel állók körében. Úgy érezheti, hogy ma mindenkinek rossz a hangulata. Próbálja meg kihasználni barátságos és empatikus személyiségét, s enyhítsen ismerõsei rossz közérzetén. Nyugodtsága bizonyosan lehiggasztja ismerõsei negatív hangulatát is. Bizonyos társasági események miatt elfoglalt lehet, de megéri energiát fektetni kapcsolataiba, mert ezek késõbb értékesek lehetnek az Ön számára, kedves Nyilas.

Mérleg

Ma az elmúlt idõszakban elhanyagolt területek felzárkóztatásáé, továbbá a hiányos információk teljessé tételéé, kiegészítéséé lehet a fõszerep. Ehhez pedig érdemes a legjobb módszert alkalmaznia: rangsorolja a teendõket, s haladjon türelmesen, lépésrõl-lépésre, akkor biztosan nem hagy majd ki semmit a listáról. Este érdemes valamilyen igencsak kikapcsoló programban gondolkodnia, mert a sok aprósággal kapcsolatos ügyintézkedés igencsak fárasztó lehet.

Kos

A mai napot érdemes arra áldoznia, hogy elintézzen néhány fontos, munkával, vagy magánéletével kapcsolatos telefonhívást. Ezeket azért is érdemes mostanra idõzítenie, mert ma kiváltképpen felerõsödhet azon érzéke, mellyel szinte képes lesz száz százalékig átvinni különféle platformokon átívelõen is, amit mondani szeretne, továbbá mindemellett, most a meggyõzés terén is brillírozhat, így szinte biztos lehet abban, hogy ma bármit elérhet másoknál, amit csak akar!

Ikrek

A mai nap során sok-sok érdekes információ kerülhet birtokába, melyek egyrészrõl nagyon hasznosnak bizonyulnak, ugyanakkor néhány alaptalan pletyka is rejtõzhet közöttük, melyeket nehezen, nagy odafigyeléssel lehet csak kiszelektálni a halottak közül. Hallgasson megérzéseire és ösztöneire, kedves Ikrek, akkor biztosan sikerül majd elválasztania a zabot a szalmától, s így a késõbbiek folyamán sem fog majd csalatkozni.

Halak

Lehetséges, hogy a mai napon egy családtagja bátor cselekedetre szánja el magát azzal, hogy elmondja mi jár a fejében, de Ön ezt nem fogadja túl jól és összetûzésbe keveredhet vele. Legyen türelmes szerettével, még akkor is, ha nehéz. A nap további része egészen vidáman alakulhat, partnerével egy romantikus program helyezõdhet kilátásba. Rúgjon ki a hámból, kedves Halak, s érezze jól magát!

Bika

A mai nap úgy érezheti, hogy otthonának szüksége lenne egy kis változásra. Ahhoz, hogy szebbé varázsolja családi fészkét, még csak sok pénzre sincs szüksége, elég hozzá egy kis szépérzék és befektetett idõ. Gondolkodjon új színekben, szobanövényekben, vagy épp új bútorokban. Szánja rá napját tervei megvalósítására, és ha segítségre lenne szüksége, nyugodtan vonja be szeretteit is a munkába. El se hinné, hogy egy kisebb átalakítás milyen jó családi program lehet. A teendõk végeztével pedig közösen élvezheti majd a csodás otthonukat és munkájuk gyümölcsét.

Bak

Ezen a napon felfokozott érzelmek keríthetik hatalmukba önt, kedves Bak. Kedvességre, melegségre és megértésre vágyik azoktól, akik igazán törõdnek önnel, lelki állapotával és életével. Az utóbbi napok igazán megterhelõek lehettek az ön számára, sõt még betegségek is kínozhatták. Épp itt az idõ, hogy végre kipihenje magát és ezt a két napot egy olyas valakivel töltse, aki újra szárnyakat varázsol az ön hátára és a csillagokig repíti majd. Ne tervezzen semmilyen programot, maradjon meleg otthonában és élvezze a kényeztetést.

Kategóriák