Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Horoszkópok – 2017-09-29

Kövesd napi horoszkópodat és tudd meg mi történik veled a mai nap során!

Vízöntő

A szerelmet és a romantikát illetõ kérdésekkel úgy van, mintha egy tûpárna lenne. Nem szereti, ha feszegetik életének eme részleteit. Valószínûleg kapcsolatában is kisebb nagyobb összeszólalkozások várhatóak, aminek eredményeként bizony jogos lehet a kérdés: – Nem lenne jobb egyedül?

Szűz

Ma határozottnak és egyértelmûnek kell lennie, kedves Szûz, legyen szó bármirõl is. Mivel ön remekül átlát a dolgokon, eme kivételes képessége által ma nagy elõnyre tehet szert bizonyos egyénekkel szemben, melyet érdemes a jó ügy érdekében ki is használnia, azonban semmiképpen se alkalmazza ezt a tudást visszaélésre, vagy visszavágásra, csakis nemes célokra, önhöz illõ módon. További jó hír a mai napon, hogy elméje, logikai gondolkodása és szíve ma tökéletes harmóniában tud majd együttmûködni!

Skorpió

Ma mind a szerelmi életében, mind pedig más területeken valósággal brillírozhat, kedves Skorpió! Remek energiákkal töltve vághat neki a napnak, aminek hamarosan meg is mutatkoznak gyümölcsei, s különösen elégedettnek érezheti magát atekintetben is, hogy hozzáállásának köszönhetõen, ma sikerülhet néhány, már régóta fejtörést okozó dolog végére is pontot tenni. Az este szintén nagyon romantikusan alakulhat, s mindenképpen vad erotikába csaphat át, ha már van is, vagy akad megfelelõ partner!

Rák

Ma a szerelemé, a romantikáé lehet a fõszerep, kedves Rák. Ha úgy érzi, hogy érzelmi, vagy éppen szexuális téren nagyon lassan haladnak a dolgok, akkor bizony itt az ideje, hogy a kezébe vegye az irányítást és egy kicsit felturbózza a dolgokat! Elsõ lépésként, ha kell, apró fortélyok segítségével, de feltétlenül vegye rá kedvesét, vagy kiszemeltjét arra, hogy végre töltsenek el együtt egy meghitt, csendes, otthonos helyen egy vacsorát, aztán hazaérve, merüljenek el egy kicsit egymásban! Egy ilyen húzás most újramelegítheti azt, ami talán újramelegítve a legfinomabb!

Kategóriák