Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Horoszkópok – 2017-10-06

Kövesd napi horoszkópodat és tudd meg mi történik veled a mai nap során!

Vízöntő

Könnyen úgy érezheti kedves Vízöntõ, mintha egyhelyben toporogna szívügyeivel kapcsolatban. A szerelemhez türelem kell, s türelmesnek lenni pedig néha nagyon is nehéz, különösen, ha valamit már annyira akar az ember. Mégis, most az univerzum is további mértékletességre inti, különben, a hirtelen önbõl kiszabaduló, szexuális energia és érzelmek még az elõtt elsöpörhetik az éppen bontakozó szerelmet, mielõtt az megérett volna partnerében! Csak még egy picit bírja ki…

Szűz

Ne féljen megtenni a szükséges lépéseket az irányban, hogy végre, vagy így, vagy úgy, de pont kerüljön egy-egy problémás ügy végére, ön ugyanis remek problémamegoldó, kedves Szûz! Az egyetlen, ami esetleg az útjába állhat, az önmaga bizonytalansága, s néha túlságosan is elnézõ természete. Itt az ideje, hogy felismerje, az életben vannak olyan emberek, akik sohasem változnak, bármennyi esélyt is kapjanak az élettõl, s ezen néha még ön sem tud változtatni.

Skorpió

Ma lehet, hogy felteszi magának a kérdést: miért ilyen körülményes minden? Nos, a választ ön is jól tudja: mert az élet sohasem egyszerû, különösen, ha egy olyan csillagzat alatt születik az ember, amelynek képviselõi nem ismernek szürkét, csak fehéret és feketét. Aki kompromisszum és megalkuvás nélkül él, annak mindig bonyolultabb, nehezebb az élete, ám ezzel együtt, tisztább és függetlenebb is! Önnek pedig e kettõ szinte lételeme!

Rák

Ma figyelmezzen az önben lobogó, belsõ tûz lángjára, kedves Rák, ami, most minden eddiginél hevesebben loboghat! Csendesítse el most kicsit minden egyéb gondolatát, koncentráljon, s valami olyas valamit fedezhet fel önmaga legmélyén, ami rengeteget fog segíteni önnek az elkövetkezendõ nehézségek leküzdésében. Bízzon magában, s mások is bízni fognak önben!

Kategóriák