Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Horoszkópok – 2017-11-04

Kövesd napi horoszkópodat és tudd meg mi történik veled a mai nap során!

Vízöntő

A mai nap két irányból is nyomást helyezhet önre. A feszültség egyik oka, anyagi helyzetének átmeneti likviditása lehet, amit bizony mindig is nehezen viselt, a másik pedig, hogy mindemellett, még munkája is nehezedhet, sûrûsödhet, sokasodhat ma. Mindez könnyen abba az állapotba taszíthatja, ha nem vigyáz, hogy kezdje feladni a célt, vagy éppenséggel, hogy valaha is végezhet. Ne engedjen teret azonban ezeknek a negatív passzusoknak. Ugorjon vissza a színpadra és énekelje ön a szólót, kedves Vízöntõ!

Szűz

Ma egy olyan valaki fordulhat önhöz segítségért, aki, talán egykoron fontos szerepet töltött be életében, de mára már, jórészt az utóbbi idõben, az ön irányába tanúsított érdektelensége révén, nem igazán érdemli meg figyelmét. Mindezek ellenére, persze, hallgassa meg, amit mondani szeretne, már csak a saját lelkiismerete megnyugtatása végett is, ám érdemben ezúttal jobb, ha nem reagál a hallottakra, mert egy máshoz való viszonyuk már ez adott bizalmi szint alá süllyedt. Ne engedjen, mert megsérülhet!

Skorpió

A mai nap folyamán úgy tûnhet, hogy szerelme, szeretõje, gyermeke, vagy esetleg más, fontos ember a környezetében, igencsak melankolikus hangulatban van és szinte lehetetlen õt felráznia ebbõl a kómás állapotából, kedves Skorpió. Ne legyen olyan vehemens most vele szemben, csak szép lassan fejtse le a hagyma héjait, különben az igencsak csípni fogja a szemét, akár még könnyekre is fakasztva önt!

Rák

Ma meglehetõs késedelem jelentkezhet egy ügyben, talán egy jogi kérdésben, amit csak akkor orvosolhat érdemlegesen, ha nem bonyolódik további vitákba, hanem gyorsan nyugtázza a dolgot és túlteszi magát a kiábrándultságon, Higgye el, nem éri meg civakodni felesleges és az élete szempontjából jelentéktelen dolgokon. Igyon inkább egy kamillateát és forduljon családjához egy kellemes esti program szervezésére, mintsem tekergesse folyton-folyvást a mókuskereket!

Kategóriák