Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Horoszkópok – 2017-11-07

Kövesd napi horoszkópodat és tudd meg mi történik veled a mai nap során!

Vízöntő

A Vízöntõt ma valósággal elborítja a munka, vagy éppen az aktuális teendõk sokasága, ebben a káoszban ráadásul valahogy semmi sem akar elsõre sikerülni, ami nagyon kimerítõ lehet. Talán itt az ideje másokat is bevonnia végre a munka oroszlán részének elvégzésébe, mielõtt azt venné észre, hogy teljesen feláldozza magát a körülötte lévõk boldogulásáért, akik ráadásul ezt sokszor még csak meg sem köszönik. A segítség most amúgy is jól jöhet ahhoz is, hogy sikerüljön kiismernie azt a kuplerájt, amivel ma szembetalálta magát.

Skorpió

Gyakran úgy gondolják az erõs és határozott Skorpiók, hogy õk márpedig mindig, minden problémájukat képesek egyedül megoldani. A prekoncepció valamelyest jogos is, hiszen általában ez így is van, azonban, fogadjuk el, hogy néha bizony nekünk is, mint mindenkinek, szükségünk lehet külsõ segítségre. Ne szégyelljünk tehát kérni, ha szükséges, hiszen az nem a gyengeség és kiszolgáltatottság jele, hanem az emberiség egy különc sajátossága és eredményességének záloga!

Rák

Ma a Rákokból szinte csak úgy áramlik az emberbaráti szeretet, s ez most furcsamód jól is van így. Mindazon által azért érdemes csínján bánnunk mások segítésével, még, ha azok nagyon hálásak is érte, mert könnyen teljesen kiszívhatják, lemeríthetik életenergiáinkat. Ne feledjük, hogy nem vállalhatunk felelõsséget mások tetteiért, így, ha el is mondjuk véleményünket egy-egy dologgal kapcsolatban, a végsõ döntést mindenképpen hagyjuk rájuk.

Oroszlán

A mai egy igazán fantasztikus nap eme királyi jegy szülöttei számára, akik éles eszüknek és jó problémamegoldó képességüknek köszönhetõen, valósággal sziporkáznak ma! Ne merüljünk el tehát a nap folyamán semmi olyasmibe, ami csak tompítja eredményességünket, az ilyesmit inkább tegyük félre máskorra, hogy maximálisan kihasználhassuk a csillagok által felénk sugárzott többletenergiákat. Végül pedig egy jó tanács, ami szintén sokat segíthet: minél többet tájékozódik az ember, annál gyorsabban oldhatja meg az aktuális feladatot!

Kategóriák