Napi Kínai horoszkóp

Napi Kínai Horoszkópok – 2017-10-03

Kövesd kínai horoszkópodat és tudd meg mit üzennek neked a távol keletről!

Bivaly

Kedves Bivaly! Ma érdekes emberekkel kerülhet kapcsolatba, és új lehetõségek kopogtathatnak be az életébe, de jobb, ha végig a realitás talaján marad. Egy akaratos személy érdekes ajánlattal állhat elõ a nap folyamán, ám jobban jár, ha azt visszautasítja. Ha piramisjátékról, irreálisan gyors meggazdagodásról papolnak Önnek, vagy bármirõl, ami adósságba sodorhatja, meneküljön.

Kakas

Kedves Kakas! A mai napon a kozmikus energiák erõsíteni fogják a szervezõi készségeit, a kisugárzása pedig le fogja venni a környezetében lévõket a lábukról. Remek alkalma lesz továbbá, hogy újragondolja és jobbá tegye az anyagi helyzetét. Megeshet, hogy egy rég nem látott barátja deríti majd igen jó kedvre.

Kecske

Kedves Kecske! A kozmikus energiák ma támogatni fogják abban, hogy sikeresen vegyen részt bármilyen közösségi elfoglaltságban, legyen az munka, vagy szórakozás. Ma fontos, eddig homályba burkolódzó részletek fognak kiderülni a magánéletével kapcsolatban, de ezek nem kell, hogy feltétlenül rosszak legyenek.

Kígyó

Kedves Kígyó! Valószínûleg nem ez lesz a legnehezebb napja a héten. Szerencséje lesz a szerelemeben, és harmonikus lesz a kapcsolata a családtagokkal és a barátaival is. Játsszon a gyerekekkel, ez tényleg ki tudja kapcsolni, és megtanulhatja sokkal lazábban venni a mindennapi akadályokat. Ne engedje, hogy mások negatív hozzáállása elrontsa a hangulatát.

Kategóriák