Napi Kínai horoszkóp

Napi Kínai Horoszkópok – 2017-10-11

Kövesd kínai horoszkópodat és tudd meg mit üzennek neked a távol keletről!

Bivaly

Kedves Bivaly! Erõsnek kell maradnia, még akkor is, ha egyre inkább úgy érzi, hogy összecsapnak a feje fölött a hullámok. Ha megengedheti magának, akkor pihenjen többet, és engedje, néha mások is gondoskodjanak Önrõl. Gondosan ossza be az idejét. Ha aggódik valami miatt, akkor azt beszélje meg egy közeli ismerõsével vagy családtagjával.

Disznó

Kedves Disznó! A mai napon könnyen köthet igazi és életre szóló barátságot valakivel. Ez a barátság a kölcsönös megbecsülésen és tiszteleten fog majd alapulni, és késõbb mindkettõjüknek nagy segítséget jelenthet majd az életben. Az egyikõjük nagyon impulsív és energikus lesz, a másik pedig nagyon intellektuális, és társasági ember. Nagyszerû csapatot fognak alkotni, és ketten sok mindent elérhetnek majd az életben.

Kakas

Kedves Kakas! A mai napon nem biztos, hogy a legbékésebb családi élet várja majd otthon. Kissé úgy érezheti, hogy nem azt kapja az élettõl, mint amire szüksége van. Túl sok felelõsség, és egyre kevesebb elismerés, és egyre több olyan helyzet, amiben túl sokat várnak el Öntõl… Ezek a dolgok kibillenthetik a belsõ egyensúlyából, és könnyen fel is idegesíthetik, ha nem vigyáz. Segíthet, ha elgondolkodik rajta, hogy ezek a dolgok vajon tényleg mind valóságosak, vagy esetleg egy részüket csak Ön beszélte be magának?

Kecske

Álljon ki z igazáért, és ebbõl ne engedjen! Ma a kozmikus energiák hatására valószínûleg sokkal bátrabbnak és erõsebbnek fogja érezni magát, mint általában. Vegye át a kezdeményezést, és kezdje el végre irányítani a saját életét! Most lehetõsége lesz rá, hogy elkezdje megvalósítani legfontosabb céljait. Ma fontos lesz, hogy ne bonyolítsa túl a válaszait.

Kategóriák