Napi Kínai horoszkóp

Napi Kínai Horoszkópok – 2017-10-23

Kövesd kínai horoszkópodat és tudd meg mit üzennek neked a távol keletről!

Bivaly

Kedves Bivaly! Ma megeshet, hogy egy kicsit erõsebb lesz Önben a kíváncsiság és a merészség, mint általában. A kommunikációs készsége is aktívabb lehet a szokottnál, de vigyázzon rá, hogy nehogy Ön legyen az, aki elindít vagy továbbad olyan pletykákat, amelyek késõbb csak visszaüthetnek. Õrizze meg az Önre bízott titkokat.

Disznó

Kedves Disznó! A mai nap energiái valószínûleg fel fogják ébreszteni az álmodozó és romantikus oldalát. Nem most lesz itt az ideje annak, hogy gyakorlati döntéseket hozzon meg. A gyors észjárása különösen vonzónak fogja tenni mások szemében. Ma különösen együttérzõ lesz másokkal, és a környezetének valójában szüksége is lesz erre.

Kakas

Kedves Kakas! Ma a kozmikus energiák kissé érzékenyebbé fogják tenni az érzelmi területeket és mások szükségleteit illetõen. A közelgõ események remek alkalmat kínálnak majd rá, hogy rendbe hozzon egy megromlott vagy nem kellõen ápolt kapcsolatot, ez akár a szüleivel való kapcsolatát is jelentheti.

Kecske

Kedves Kecske! Fogadja el azt, amit kiérdemelt a munkájával vagy a másoknak való segítségnyújtással! Ez a nap remek lehetõség lesz arra, hogy a romantika vizeire evezzenek a kedvesével, és most csakis egymással törõdjenek. Ne feledje, nem kell feltétlenül messzire utaznia, vagy sokat költenie, ha élvezni akarja az életet.

Kategóriák