Napi Kínai horoszkóp

Napi Kínai Horoszkópok – 2017-10-24

Kövesd kínai horoszkópodat és tudd meg mit üzennek neked a távol keletről!

Bivaly

Ma egy olyan idõszak veszi kezdetét, amikor új emberek bukkanhatnak fel az életében. Ne várjon arra, hogy õk tegyenek elõször lépéseket, hanem inkább Ön kezdeményezzen. Bár inkább visszahúzódó és zárkózott típus, ideje most ezen kicsit változtatni, és nyitni a világ felé. Az új barátok és új helyzetek megoldást jelenthetnek a problémáira.

Disznó

Megeshet, hogy ezen a napon majd kissé bal lábbal kel fel, és ezt elég nehezen viseli majd. hamar elveszíti a türelmét, ha túl nehéz feladattal kerül szembe, és megoldások helyett bûnbakokat keres. Ezzel nem tesz jót az ügynek és nem hoz lelki békét sem. Éppen ezért ne ezen az úton járjon, inkább foglalkozzon behatóbban az adott kérdéssel.

Kakas

Elõfordulhat, hogy nehezen indul majd a nap, feszült lesz és kimerült. Rossz hangulata átragadhat a környezetében élõkre is, így nehéz lesz majd a csapatmunka. A régi barátai ismerik már ezt az oldalát, és azt is tudják, hogy ilyenkor nem kell odafigyelni a könnyelmû szavaira, de legyen elõvigyázatos azokkal, akik nem ismerik Önt régóta.

Kecske

Megeshet, hogy korábban észrevétlen szépségeket vesz észre a környezetében, és ez motivációt ad ahhoz, hogy a saját bajaira is megoldást találjon. Legyen szó magánéleti vagy hivatali gondokról, addig nem nyugszik, amíg nem jut megfelelõ döntésre, amelyet képes lesz megvalósítani és megvédeni is a külvilággal szemben. Mindez a lelki megerõsödéséhez vezethet hosszabb távon.

Kategóriák