Napi Kínai horoszkóp

Napi Kínai Horoszkópok – 2017-10-25

Kövesd kínai horoszkópodat és tudd meg mit üzennek neked a távol keletről!

Bivaly

Ha nem vigyáz, akkor a megszokott dolgokhoz való merev ragaszkodásával kivívhatja a szerettei haragját. Kicsit azt érezhetik, hogy bizonyos témákban nem tudnak közös nevezõre jutni önnel. Jobb, ha tudomásul veszi, hogy nekik más elképzeléseik vannak, és kissé szabadosabbak, rugalmasabban kezelik ezeket a dolgokat.

Disznó

Kedves Disznó! Szeretetteljes és bensõséges kapcsolatra vágyik, és ez a vágya a közeljövõben valóra válhat. Bár ön igencsak romantikus és idealista szemléletû, de ehhez megfelelõ fokú logika és tisztánlátás is társul. Hagyatkozzon nyugodtan megérzéseire, és engedje, hogy a dolgok a saját medrükben és tempójukban haladjanak! Nem kell a dolgokat siettetnie, mert ha túl rámenõs lesz, azzal sok mindent tönkretehet.

Kakas

Kedves Kakas! Lassú, de igen fontos lelki átalakuláson megy most keresztül, ami sokszor egyáltalán nem fájdalommentes, de csak így érheti el a belsõ békét. Ez az út, amelyet most bejár, elvezeti oda, hogy sok problémán már könnyedén felülemelkedik, és bölcsebben áll hozzá az élet dolgaihoz. Okos és segítõ tanácsaival lehetõsége lesz másokat is jobb irányba terelni.

Kecske

Kedves Kecske! Mostanság a kedve és az önbizalma is igen hullámzó, és ez megakadályozza abban, hogy egyes feladatai elvégzésével a megfelelõ lendülettel haladjon. Fölösleges ez az aggódás, amelynek nem biztos, hogy van alapja, ráadásul csak tovább rombolja a kedélyét. Tisztában lehetne vele, hogy folyamatosan senki sincs jó hangulatban, ám mégis a motiválatlanságát kezdi egyre aggasztóbbnak találni. Egy kis aktivitás és testmozgás segíthet.

Kategóriák