Napi Kínai horoszkóp

Napi Kínai Horoszkópok – 2017-10-26

Kövesd kínai horoszkópodat és tudd meg mit üzennek neked a távol keletről!

Bivaly

Kedves Bivaly! Megeshet, hogy kissé szeszélyes lesz ma, így a környezetében élõknek nem lesz egyszerû dolguk Önnel. Munka közben is elõfordulhat, hogy ok nélkül kötekedik, amin meg is lepõdnek a kollégái, hiszen általában igen békés és a légynek sem ártana. Idegállapotának tulajdonképpen a kimerültség és a stressz is kiváltója lehet, valójában nagy szüksége van végre a kikapcsolódásra. Rosszul tûri a monotóniát és a bezártságot.

Disznó

Kedves Disznó! Ma az irányítást a kezébe kívánja venni, és legszívesebben mindent egyedül oldana meg. Sajnos ez a terve nem reális, mert az ilyen dolgokat csak csapatmunkával tudják biztonságosan, idõben megoldani. Túlságosan ragaszkodhat a saját elképzeléseihez, és nem ismeri el mások igazát, ám ezzel csak még nagyobb zûrt kavar. Próbálja kicsit a többiek szemszögébõl nézni ezeket a dolgokat.

Kakas

Kedves Kakas! Önnek mostanában meggyõzõdése, hogy a megfelelõ irányba halad, pedig éppen az ellenkezõ lenne a helyes. Sokkal szerencsésebben járna és sok gondot elkerülhetne, ha óvatosabban kezelné kicsit a még csak most bimbózó új kapcsolatát. Kicsit lassítson, hogy a másik ne érezze azt, hogy be akarja kebelezni az életét.

Kecske

Kedves Kecske! Nem bújhat ki a döntései alól, akárhogy is szeretne, még ha ez a döntés kellemesnek egyáltalán nem is mondható. Szívesen odébb tolná, de már így le van maradva ezzel a feladattal. Bízik valamiféle csodában, és reménykedik, hogy késõbb esetleg magától megoldódik a probléma, de helyesen látja, hogy ezt most nem úszhatja meg. Talán kezdi bánni, hogy belekeveredett, viszont ha igyekszik határozottan megoldani a dolgot, az segíthet.

Kategóriák