Napi Kínai horoszkóp

Napi Kínai Horoszkópok – 2017-11-05

Kövesd kínai horoszkópodat és tudd meg mit üzennek neked a távol keletről!

Bivaly

Ön intelligens és elbûvölõ személyiség, kedves Bivaly, nem csoda hát, hogy mindenki igyekszik önhöz fordulni tanácsért, ugyanakkor, sose felejtse el, hogy mások helyett nem oldhatja meg a problémáikat, csak utat mutathat nekik, s ez így helyes. A saját gondjaival sem kell azonban egyedül szembe néznie. Ha a munkában segítségre van szüksége, nyugodtan kezdeményezzen csapatmunkát.

Disznó

Kedves Disznó, néha elfogadható, ha egy kicsit ellustul. Nagyon sok dolga volt az elmúlt idõszakban, ezért érthetõ, ha elfáradt és pihenésre vágyik. Persze ne vigye túlzásba se a dolgot, nehogy magával ragadja a semmit tevés. Töltse inkább aktívan a szabadidejét, és sportoljon, vagy akárcsak sétáljon egy nagyot.

Kakas

Kedves Kakas, bánjon ma óvatosan a szavakkal, mert könnyen lehet, hogy félre értik önt, és ez nézeteltérésekhez vezethet, azonban, ha figyelmesen végig hallgatja a másikat, és megfontoltan válaszol, bizonyára megkímélheti magát egy kisebb vitától. A munkájában pozitív energiák segítik ma, és egy régóta húzódó projektet sikerülhet befejeznie.

Kecske

Ha a nap folyamán úgy érzi, hogy elfáradt és a hétköznapi szürkeség önre is átragadt, nem muszáj ebbe az állapotba beletörõdnie. Az este menjen el szórakozni barátaival! Merjen lenyûgözõ lenni, öltözzön fel minél csinosabban. Lehetséges, hogy féltékeny tekinteteket is magára vonzz majd, de sokkal többen lesznek, akik elismerõ pillantásokkal illetik.

Kategóriák