Napi Kínai horoszkóp

Napi Kínai Horoszkópok – 2017-11-07

Kövesd kínai horoszkópodat és tudd meg mit üzennek neked a távol keletről!

Kígyó

A mai nap remek lehetõség rá, hogy az egyszerû örömökben közeli barátokkal osztozzon. A sportban, utazásban, és kalandokban is önre mosolyoghat ma a szerencse. Egy távol élõ barátja sokat segíthet Önnek a dolgok tágabb perspektívában való újraértékelésében. Az anyagiakkal viszont ma jobb, ha vigyáz, és csakis megfontolt döntéseket hozzon pénzzel kapcsolatban.

Kutya

Kedves Kutya, ma a szeretettel teli energiák körbeveszik, és átjárják lelkét. Legyen szó akár párkapcsolatáról, akár rokoni vagy baráti kapcsolatairól, áradnak ön felé a pozitív energiák. Azonban a munkában úgy érezheti, hogy megrekedt, és egy feladaton sehogy sem tud túl jutni. Helyezzen el maga mellett olyan dolgokat, amik a gondolkodásra emlékeztetik, például baglyot ábrázoló képet, szobrocskát. Ez majd elõsegíti, hogy könnyedén jöjjenek az elõremozdító ötletek.

Az energiák ma lehetõséget biztosítanak egy új kezdetre. Túl régóta ragaszkodik ahhoz, aminek már nincs helye az ön életében. Elengedni mindig nehéz, de higgye el megéri, mert így teret ad az újnak. Segítse az energiákat, például vegye magát körül madarakat ábrázoló képekkel. Inspirálják önt ezek a szabad lények arra, hogy lerázza magáról a múlt béklyóit.

Majom

Semmi kétség, ön igen büszke a családjára, kedves Majom. Azonban néha úgy érezhetik szerettei, hogy túlságosan követelõzõ velük szemben. Ne legyen szigorú hozzátartozóival, és jusson eszébe, hogy mindenkinek szüksége van néha a pihenésre és kikapcsolódásra. Ma arra is oda kell figyelnie, nehogy kiszaladjon kezébõl az irányítás, ami az anyagiakat illeti, és túlságosan nagy költekezésbe kezdjen.

Kategóriák