Szerelmi horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2017-09-25

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Ma egy érdekes megkeresést, vagy üzenetet kaphat, ami nagy hatással lehet még a késõbbiekben szerelmi életére, így mindenképpen fenntartásokkal és szigorú kritikussággal kezelendõ. Alkalmasint, érdemes egy közeli bizalmasa segítségét kérnie az ügyben, hogy minél objektívebben, az érzelmi befolyásoltságot minimalizálva szemlélhesse a helyzetet. Ez most sorsdöntõ momentum lehet!

Bika

Meglehet, hogy elhamarkodott valamit, kedves Bika, amit nem kellett volna, s ez némi fejtörést okozhat most szerelmi téren, ám, ahogy egyre csak halad elõre az idõ, újra egyre magabiztosabbá, s öntudatosabbá válhat. A kérdés csak az, hogy mindez idõ alatt, megerõsödik abban, hogy nem baj, ha felpörögnek az események, vagy pedig éppen ellenkezõleg?

Halak

A mai egy igazán emlékezetes nap lehet a szerelem terén, különösen, ha még alakuló kapcsolata van, ugyanis most kedvesével, jóval közelebb kerülhetnek érzelmi téren egymáshoz, mint eddig bármikor. Ne féljen levetni álarcát, kedves Halak, csak mert fél, hogy megsebzik! Ez most nem fog megtörténni, sõt!

Ikrek

Ma igencsak izgatott lehet szerelmi téren, kedves Ikrek, aminek talán egy közelgõ, várva várt esemény az okozója. Bármennyire is mámoros és izgalmas ez az állapot, azért igyekezzen arra ügyelni, hogy nehogy egy fontos részlet kimenjen a fejébõl a nagy készülõdés közepette! Ha jelenleg egyedülálló, ma felcsillanhat egy közelgõ, ebben való változás reménye!

Kos

Ma sokat töprenghet valamin a kapcsolatát illetõen. Talán kedvese változott mostanában, talán magában bizonytalan, de bármelyik verzió is lenne az igaz, hamarosan tisztábban és világosabban fog látni, mint gondolná, s így az érzelmi ingadozás tán örökre tovatûnik majd! Addig viszont, kedves Kos, csak csendben figyelje az Ön körül zajló eseményeket.

Mérleg

Ma egy kissé nyomaszthatja valami, talán egy kis tüske maradt Önben egy korábbi, kedvesével folytatott beszélgetés, vagy éppen vita kapcsán. Akárhogy is, ha így állna a helyzet, semmiképpen se tartsa magában túl hosszú ideig a dolgot, inkább törekjen arra, hogy mielõbb legyen alkalma nyugodtan leülni és megbeszélni kedvesével, mi bántja. Ne becsülje alá a szó gyógyító és békítõ erejét!

Nyilas

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Nyilas, hogy igencsak elkalandoznak gondolatai, szexuális fantáziái! Amennyiben akad alkalmas partner, ne tétovázzon, igyekezzen úgy alakítani a dolgokat vele, hogy a gyakorlatban is megélhesse mindazt, amirõl álmodozik!

Oroszlán

Itt az ideje a szavak helyett a tetteknek, kedves Oroszlán! Lépje meg, amit meg kell lépnie, s meglátja, a csillagok is segíteni fogják, hogy beteljesüljenek szerelmi vágyai! Bízzon magában és rendkívüli vonzerejében, ami Önbõl árad!

Rák

Kissé zavarosan indulhat szerelmi téren a nap, ám, ahogy közeleg a délután és az este, újra, egyre pozitívabb irányba mozdulhatnak el az események. Ha nem engedi, hogy a nap eleji problémák a kedvét szegjék, s igyekszik nem túlbonyolítani a dolgokat, igazán élvezetes és emlékezetes estére számíthat kedvesével, akivel nagyon egymásra találhatnak!

Skorpió

A mai nap nagyon örömteli lehet, kedves Skorpió és sok új tapasztalattal is gazdagodhat szerelmi téren. Talán egy rég, hõn áhított vágya, vagy éppen fantáziája válik most valóra, egy csapásra! Akárhogy is, készüljön a nagy pillanatra, s élje meg, amilyen mélyen csak tudja, hisz ez az, ami oly izgalmassá teszi a szerelmet!

Szűz

A mai nap végre újra több idõt tölthet el szerelmével, mint amennyi lehetséges volt az utóbbi idõszakban, esetleg egy utazást követõen, ismét átölelhetik vele egymást, így egy nagyon boldog és szeretetteljes nap lehet a mai. Szinte mindegy is, hogy milyen programot választanak maguknak, a meghittség és a jókedv garantált! Érezzék jól magukat, kedves Szûz!

Vízöntő

Ma egy kissé csalódottnak érezheti magát szerelmi téren, kedves Vízöntõ, ám nem feltétlenül igaz az, hogy van is rá oka, hisz az éremnek mindig két oldala van. Igyekezzen eltávolodni kicsit a problémától, s belehelyezkedni szerelme helyzetébe is, ezzel is közelebb próbálva jutni a helyzet feloldásához. Az empátia most sokat segíthet!

Kategóriák