Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2017-09-29

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Ma egy kissé összezavarodhat, ám pont e pillanatban kerülhet közelebbi kapcsolatba valakivel, akivel már régóta várt a nagy pillanatra, s ez soha nem látott érzelmi hurrikánt gerjeszthet Ön körül! Most vagy a boldogság útjára, vagy aknamezõre lépett, kedves Bak, s, hogy pontosan melyikre, az hamarosan ki fog derülni!

Bika

Kissé kijózanító lehet a mai nap, kedves Bika, s így, éppoly nagy az esélye a szerelmi csalódásnak, mint annak, hogy tán meg is szakad a jelenlegi kapcsolata hirtelen. Ha mindenképpen el szeretné kerülni ezt, akkor most biztosan nagy türelemre, s szinte végtelen odaadásra és önfeláldozásra lesz szüksége, de talán megéri küzdelme a fáradságot. Ha úgy érzi, nem, akkor gondolja el, hogy lehet, itt volt már az ideje annak, hogy mindez megtörténjen.

Halak

A mai nap, minden kezdeti viszontagság ellenére, nagyon is pozitívan zárulhat szerelmi téren, az által, hogy, ha vannak is problémák, ma ékesen bebizonyosodhat, hogy igenis képesek azokat közösen szerelmével kezelni, s ez bizony nagyon-nagy dolog! Legyenek büszkék magukra kedves Halak, s arra, ahová együtt eljutottak!

Ikrek

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma bizony kénytelen lesz keményen megharcolni szerelméért, vagy akár csak néhány lopott, együtt töltött pillanatért, s ez igencsak megterhelõ lehet. Az is elõfordulhat, hogy valaki, kifejezetten szemet vetett kedvesére, akit ráadásul nem lesz könnyû finoman lekoptatnia, de mégis ajánlott, ha meg akarja õrizni jelenlegi kapcsolata stabil alapjait. Diplomácia és végtelen türelem! Ezek legyenek jelszavai!

Kategóriák