Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2017-10-24

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Elõfordulhat, kedves Bak, hogy ma, minden eddiginél nagyobb ellentmondásokkal találja szembe magát a szerelem terén. Az egyik percben még szuper minden, míg a másikban már marják is egymást szerelmével, majd a harmadikban újra tökéletes a harmónia. A legjobb, ha ma nem tulajdonít nagy jelentõséget semminek, ami történik, csak igyekszik ép bõrrel és ésszel megúszni ezt a napot!

Bika

A mai nap, minden kezdeti viszontagság ellenére, nagyon is pozitívan zárulhat szerelmi téren, az által, hogy, ha vannak is problémák, ma ékesen bebizonyosodhat, hogy igenis képesek azokat közösen szerelmével kezelni, s ez bizony nagyon-nagy dolog! Legyenek büszkék magukra kedves Bika, s arra, ahová együtt eljutottak!

Halak

Kissé kijózanító lehet a mai nap, kedves Halak, s így, éppoly nagy az esélye a szerelmi csalódásnak, mint annak, hogy tán meg is szakad a jelenlegi kapcsolata hirtelen. Ha mindenképpen el szeretné kerülni ezt, akkor most biztosan nagy türelemre, s szinte végtelen odaadásra és önfeláldozásra lesz szüksége, de talán megéri küzdelme a fáradságot. Ha úgy érzi, nem, akkor gondolja el, hogy lehet, itt volt már az ideje annak, hogy mindez megtörténjen.

Ikrek

Egy kissé elbizonytalanodhat megában, kedves Ikrek, s ez igencsak rásütheti bélyegét a szerelmi életére is. Egy kapcsolat legfõbb alapja a bizalom, s, ha az nincs meg tartósan, akkor bármekkora is legyen a vonzalom, vagy szerelem, hosszútávon jobb mégis elengedni a másikat, mielõtt összeomlana minden. A kérdés, mellyel ma szembe kellhet néznie: helyreállítani, vagy elengedni? Fontolja meg alaposan, melyiket választja!

Kategóriák