Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2017-10-25

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A mai nap kifejezetten kedvezhet a szerelemnek, s fõleg a testi szerelemnek, erotikának, amiben ma valósággal lubickolhat, amennyiben tartós párral rendelkezik, ha viszont ez nincs így, most könnyen elõfordulhat az is, hogy alkalmas partner híján, minél inkább vágyik a gyengédségre, annál inkább nem akar összejönni semmi. Ha így alakul se zsörtölõdjön, kedves Bak, ez ma egy ilyen nap és kész!

Bika

Ma megváltozhat önben valami az érzéseit illetõen, ami talán nagy hatással lesz jelenlegi kapcsolata jövõjére is! Amennyiben már régóta szeretne kimondani valamit kedvesének, úgy eljött az ideje, hogy ezt megtegye. ne várjon a megfelelõ alkalomra, kedves Bika, mert az sosincs az ilyesmire!

Halak

Ma igencsak bújós napja lehet, kedves halak, amikor is, mindennél jobban vágyhat szerelme gyengéd, ölelõ karjaira. Találja ki, kedves Halak, hogy is intézhetné úgy a dolgokat, hogy minél elõbb beteljesíthesse vágyát, s tudassa ezt kedvesével is, hisz értelemszerûen, õ is kell ahhoz, hogy mielõbb összeálljon a kép!

Ikrek

Amennyiben mostanában feszültség volt ön és kedvese között, az ma sokat enyhülhet, ennek következtében, újra nagyon egymásra találhatnak, ami jó érzéssel, boldogsággal töltheti el! Ha még keresi az igazit, kedves Ikrek, úgy a mai a legjobb alkalom lehet arra, hogy megpróbálja egy új, komolyabb szintre helyezni, sõt, talán meg is kezdeni bimbódzó kapcsolatát! Ne várjon a csodára, idézze elõ maga!

Kategóriák