Horoszkóp Napi horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2017-11-07

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Kos

Ma valami különlegesre, valami, a jó értelemben felkavaróra vágyhat, így igencsak magasra teheti a lécet, kedves Kos, ugyanakkor, jól tudja, hogy azt csakis annak sikerülhet megugrania, aki igazán ismeri és szereti önt. Csak nehogy meglepõdjön a végére!

Mérleg

Kedves Mérleg, ma kissé túlságosan is könnyelmû lehet a szerelem terén, ezért nagyobb eséllyel mehet bele olyan játékba, amibõl nem biztos, hogy aztán, csakis, csupa jó származik. Hogy elkerülje ezt a szituációt, kivételesen, ne hallgasson se szívére, se ösztöneire, csakis a józan eszére!

Nyilas

Ma kissé meginoghat szerelmi téren, kedves Nyilas, ami meglehet, hogy annak köszönhetõ, hogy hirtelen, nem tud hova tenni valamit. Próbáljon meg minél inkább a színfalak mögé nézni, s meglátni a dolgok hátteres tartalmát, hogy mielõbb újra helyrebillentse önmagában az egyensúlyt!

Oroszlán

Ma valami igazán különleges szerelmi élményben lehet része, amennyiben akad a közelében olyan alkalmas partner, aki kellõképpen kreatív ahhoz, hogy valódi meglepetést, örömet tudjon okozni önnek. Ha nincs: használja a fantáziáját! Hátha tehet önmaga is a jó ügyért valamit…

Kategóriák