Asztro újság

Nyomás alatt – a feszültség hete

Ezen a héten az Uránusz kellemetlenül kapcsolódik a Marshoz és a Szaturnuszhoz. Állandóan olyan érzésünk lesz, mintha nyomás alatt lennénk. Ha kiábrándultak vagyunk, akkor figyelmetlenül és ellenségesen reagálunk. Meg kell tanulnunk, hogy át kell gondoljuk a dolgokat, mielőtt megszólalnánk, máskülönben az embereket el fogjuk űzni magunk mellől. Sebezhetők vagyunk a nyíltan kimondott kritikákkal szemben. Mindenképpen fejlesztenünk kell a türelmünket és meg kell tanulnunk, hogy meghallgassuk mások elképzeléseit is.

Hétfő – A Hold és a Jupiter stresszelnek bennünket

A Hold szemben fog állni a Jupiterrel. Dinamikusan és tetterősen állunk neki a munkának. A testileg megerőltető munkák könnyebben sikerülnek. Új feladatokat vállalunk, új terveket valósítunk meg, önbizalmunk növekszik. Csak délután érezzük magunkat támadva. Vegyük saját sorsunkat a saját kezünkbe, és kezdeményezzünk. Gondolkodjunk egyenesen, és cselekedjünk, de eközben ne legyünk önzők, és legyünk tekintettel másokra is. A felesleges energiákat legjobban sporttal tudjuk levezetni.

Kedd – Teljes lelkesedés és erőbedobás

A Hold és az Uránusz jól kapcsolódnak egymáshoz. Egész nap nagy tettrekészség uralkodik, keresztül tudjuk vinni az akaratunkat, és készek leszünk céljainkért teljes erőbedobással dolgozni. Kora este borúsabb lesz már a hangulatunk, inkább álmodozók, mit motiváltak vagyunk. Kidomborodik a beleérző képességünk. Napközben vessük be magunkat a munkába. Estére tartalékoljunk időt a kedvesüknek és barátainknak, és álljunk rendelkezésére mindenkinek, aki tanácsot vagy vigaszt keres.

Szerda – A Merkúr a Halak jegyében áll

A Merkúr és a Szaturnusz összekapcsolódnak.Potenciális szellemi képességeink vannak, de ez nem kiegyensúlyozott. Absztrakt gondolkodásra vagyunk képes és haladó elképzeléseink vannak. Egocentrikusak vagyunk, de emiatt mindig bűnösnek érezzük magunkat. Könnyen szolgálunk az emberiségnek, de ha ebben túlzásba esünk, tönkre mehet az egészségünk. Fáradhatatlanul dolgozunk, de idegesen. Igyekeznünk kell azon, hogy fejlesszük az önuralmunkat. Kiváló fizikai koordinációnk van vagy megtörténhet, hogy hajlamosakká válunk a kisebb szerencsétlenségekre.

Csütörtök – A Hold támogat bennünket

A Hold barátkozik a Marssal. Törekvők vagyunk, szilárdak, határozottak, mozgékonyak, nem lesz jellemző a lustaság. Kivételes módon érzékenyek leszünk, és lehet, hogy az összes energiánkat az alkotó elfoglaltságra irányítjuk. Ez az aspektus pozitívan hat az egészségünkre, miután rámutat a fizikai erőre. Jól tudunk uralkodni a szenvedélyeinken, melyek erősek, és indulatainkat jó célokra használjuk. Érzelmeinkkel összhangban cselekszünk. Igen tevékenyek vagyunk, impulzívak, de ezt az aktivitást nem az eszünk diktálja, hanem érzelmeink adják hozzá a motiváló erőt.

Péntek – Nyíltan és kommunikatívan

A Hold kellemesen kapcsolódik a Jupiterhez. Már hajnalban éberek leszünk. Spontán cselekszünk, ki szeretnénk törni a taposómalomból. A másokkal való véleménycsere áll előtérben. Mindenekelőtt ebédidőben szeretnék a szemben álló fél álláspontját világosan látni, és olyan megoldást találni, ami mindenkit kielégít. Ápoljuk a kapcsolatainkat, építsük ki a hivatásbeli és magánhálózatunkat. Képezzük tovább magunkat, nyugodtan kérjünk tanácsokat, és szerezzünk információkat.

Szombat – Az Uránusz nyugtalanít bennünket a Kos jegyében

Az Uránusz kellemetlenül kapcsolódik a Marshoz. Korán reggel mindenkivel kedvesek tudunk lenni. Délelőtt már feszültségek várhatók, sőt viták is. A rutinfeladatok és a házimunka borzalmassá válik. Ebédidőben kissé nyugodtabb lesz a helyzet. Ne helyezzünk minden szót patikamérlegre. Előítélet nélkül közeledjünk másokhoz, és hallgassuk meg őket. Délutánra tervezzünk hosszabb sétát.

Vasárnap – A Vénusz és a Plútó kapcsolata sok bosszúságot okoz

Mások apró hibái is szemet szúrhatnak. A párunkkal is többet veszekszünk, a harc illata terjeng a levegőben. Délután már békülékenyebbekké válhatunk. Ne idegeskedjünk apróságokon, engedjük meg másoknak is, hogy saját véleményük legyen. Az estét töltsük nyugalomban a családdal, vagy barátainkkal, és a nézeteltéréseket tisztázzuk teljes nyugalomban.

Kategóriák